Steam Hesap giriş işlemlerinde iki farklı konum gözüküyor

UNDERR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün Steam'de yakın zamandaki girişler geçmişime bakarken farklı bölgeler gördüm. Bu normal mi? Sizde de farklı konumlar gösteriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bugün Steam'de yakın zamandaki girişler geçmişime bakarken farklı bölgeler gördüm. Bu normal mi? Sizde de farklı konumlar gösteriyor mu?

Hayır başka kişiler hesabınıza girmiş olabilir Steam Guard mobil uygulama açın ve şifrenizi değiştirin.

Bazen farklı konumlar gösterebilir ancak bu konumlar arası mesafe çok uzak olmamalı. Örneğin bazen Aydın yerine İzmir, İstanbul yerine Yalova gösterebilir. Buna internet sağlayıcınız da sebep verebilir. Ayrıca VPN kullanıyorsanız yine bağlandığınız ülkenin sunucusuna göre de giriş yapılan yer değişiklik gösterebilir.
Giriş ve çıkış saatlerini kontrol edin, eğer sizin dışınızda gerçekleşen bir aktivite varsa veya uzak bir bölgeden giriş yapıldıysa hesabınıza birileri erişmiş olabilir.
Bu durumda şifrenizi değiştirmeli, giriş yapılı cihazlardan çıkış yapılmalı ve Steam Guard aktifleştirilmeli.

Son düzenleme:
Öncelikle steam guard açık ve hiçbir zaman başkasının hesaba girmesine dahil bildirim almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…