Hesap hırsızlığından mahkemeye verilmek

Küçük Emrah

Kilopat
Merhaba, bu konuda sizin öğütlerinize ve nasihatlerinize ihtiyacım var. Konuya hemen girmek istiyorum. Ben PS3'de GTA online oynuyorum. Bir PS3 grubuna katıldım. Messenger grubunda konuşup sohbet de ediyoruz. Ekibin lideri bana bir PSN hesabı verdi. Bende şifresini ve e-postasını değiştirdim. Aynı zamanda telefona kendi telefonumu koydum. Sonra bana bağırıp küfretmeye başladı. Hesabın sifresini değiştirdigim için ve biraz tartıştıktan sonra beni gruptan attı ve beni dolandırıcılıktan mahkemeye vereceğini söyledi. Bana verirken şifresini değiştirme demişti ama sonuç olarak o hesabı bana verdi. Bende değistirdim. İçinde GTA oyunu yok sadece hesaptan başka bir şey yok. Şimdi ne yapmalıyım sizce ? Başıma bir iş gelir mi sizce ne yapmalıyım ? Öğütlerinizi ve nasihatlerinizi bekliyorum.
Not: Başlığa yazacak birşey bulamadım. O yüzden böyle yaptım. Konuyu okumadan lütfen yorum yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi kesin bir şey söyleyemem bu konu hakkında ancak asla ve asla kendi hesabından başka kimsenin hesabını kullanma.

Birincisi hesabı sana verirken şifresini değiştirmeyeceğine dair söz istemiş sen de tamam demişsin belli ki. Ne diye konuştuğunun dışında davranıyorsun, sözünden çıkıyorsun diye sorarlar bu bir

İkincisini söyleyecek olursam madem oyun yok bu vatandaş ne diye bağırıp çağırıyor? Birine boş bir hesabı vermenin bir mantığı var mıdır? Veya boş hesabı sana neden versin? Sen de yeni hesap açabilirsin. Sen neden boş bir hesabı çalmanın derdine düştün?

Anlattıklarında akla mantığa sığmayan, uyuşmayan şeyler var. Arka bahçesi farklı sanki bu olayın?

Korkacak bir şey yok. Kimse böyle bir şey için mahkemeler ile uğraşmaz.

Bir şey çıkmaz içini ferah tut. Yanlış yapmışsın tabii o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…