Hesap hırsızlığından mahkemeye verilmek

Hiçbir şey yapmamalısın. Sana bilgilerini vermemeliydi. Bir insan kullanıcı bilgilerini eşine dostuna bile vermemeli. Teminat alacak olsa bile. Temel hukuk mantığı açısından kerizlik kendisindedir. Rahat ol. Hiçbir şey olmaz. Ama böyle hınzırlıklar yapma sen de. :D

Merhaba, bu konuda sizin öğütlerinize ve nasihatlerinize ihtiyacım var. Konuya hemen girmek istiyorum. Ben PS3'de GTA online oynuyorum. Bir PS3 grubuna katıldım. Messenger grubunda konuşup sohbet de ediyoruz. Ekibin lideri bana bir PSN hesabı verdi. Bende şifresini ve e-postasını değiştirdim. Aynı zamanda telefona kendi telefonumu koydum. Sonra bana bağırıp küfretmeye başladı. Hesabın sifresini değiştirdigim için ve biraz tartıştıktan sonra beni gruptan attı ve beni dolandırıcılıktan mahkemeye vereceğini söyledi. Bana verirken şifresini değiştirme demişti ama sonuç olarak o hesabı bana verdi. Bende değistirdim. İçinde GTA oyunu yok sadece hesaptan başka bir şey yok. Şimdi ne yapmalıyım sizce ? Başıma bir iş gelir mi sizce ne yapmalıyım ? Öğütlerinizi ve nasihatlerinizi bekliyorum.
Not: Başlığa yazacak birşey bulamadım. O yüzden böyle yaptım. Konuyu okumadan lütfen yorum yapmayın.
Hamza Serin adlı kişinin grubu mu ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı