yusuf7w Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Hesap hizmetleri güvenilir mi? PUBG Mobile için UC alacağım da.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.678 Çözümler 52 10 Nisan 2025 #2 yusuf7w dedi: Hesap hizmetleri güvenilir mi? PUBG Mobile için UC alacağım da. Genişletmek için tıkla... YouTube'da reklam yapan dolandırıcı bir site ismine benzettim denebilir. YouTuber adlarını falan kullanıyorlar hatta. Onlardan mı?
yusuf7w dedi: Hesap hizmetleri güvenilir mi? PUBG Mobile için UC alacağım da. Genişletmek için tıkla... YouTube'da reklam yapan dolandırıcı bir site ismine benzettim denebilir. YouTuber adlarını falan kullanıyorlar hatta. Onlardan mı?
yusuf7w Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #3 Burak Karabal dedi: YouTube'da reklam yapan dolandırıcı bir site ismine benzettim denebilir. YouTuber adlarını falan kullanıyorlar hatta. Onlardan mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende ordan gördüm.Bende zaten çok güvenmemiştim.
Burak Karabal dedi: YouTube'da reklam yapan dolandırıcı bir site ismine benzettim denebilir. YouTuber adlarını falan kullanıyorlar hatta. Onlardan mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende ordan gördüm.Bende zaten çok güvenmemiştim.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.678 Çözümler 52 10 Nisan 2025 #4 yusuf7w dedi: Evet bende oradan gördüm. Bende zaten çok güvenmemiştim. Genişletmek için tıkla... Kullanmayın dolandırıcı o zaman.
yusuf7w dedi: Evet bende oradan gördüm. Bende zaten çok güvenmemiştim. Genişletmek için tıkla... Kullanmayın dolandırıcı o zaman.
yusuf7w Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #5 Burak Karabal dedi: Kullanmayın dolandırıcı o zaman. Genişletmek için tıkla... Sağol.Teşekür ederim.
aliyakup Zeptopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #6 ben elithesap.com tercih ettim gayet iyiydi.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.678 Çözümler 52 11 Nisan 2025 #7 aliyakup dedi: Ben elithesap.com tercih ettim gayet iyiydi. Genişletmek için tıkla... Oldukça bilinen siteleri tercih etmek daha mantıklı. Vatangame, Klasgame, s2gepin gibi yerler kullanmak en mantıklısı birçok yer daha var sayamadığım.
aliyakup dedi: Ben elithesap.com tercih ettim gayet iyiydi. Genişletmek için tıkla... Oldukça bilinen siteleri tercih etmek daha mantıklı. Vatangame, Klasgame, s2gepin gibi yerler kullanmak en mantıklısı birçok yer daha var sayamadığım.
S siyahkusak41 Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #8 Şu anda piyasada çok fazla site var ve çoğu site kullanıcı memnuniyetini umursamıyor. Bu yüzden emin olmadığın bir siteden alışveriş yapmanı önermem. Uzun süredir Vatangame sitesini kullanıyorum, hem hızlı hem de güvenli. Tavsiye ederim.
Şu anda piyasada çok fazla site var ve çoğu site kullanıcı memnuniyetini umursamıyor. Bu yüzden emin olmadığın bir siteden alışveriş yapmanı önermem. Uzun süredir Vatangame sitesini kullanıyorum, hem hızlı hem de güvenli. Tavsiye ederim.