Bu devirde kimsenin hesap alacağını düşünmüyorum bir de güzel oyunların neredeyse hepsi hikayeli oyunlar bazı sitelerde paylaşımlı Steam hesapları 10 liradan satılıyor piyasayı çok bozdular ve satılacağını çok düşünmüyorum. Ama yine de 1 1.5k ya satılabilir
Bu devirde kimsenin hesap alacağını düşünmüyorum bir de güzel oyunların neredeyse hepsi hikayeli oyunlar bazı sitelerde paylaşımlı Steam hesapları 10 liradan satılıyor piyasayı çok bozdular ve satılacağını çok düşünmüyorum. Ama yine de 1 1.5k ya satılabilir.
Aslında demek istediğim hikayeli oyunlar sonuçta bir kere oynayıp bitirdikten sonra insan çok girmez kendi adıma konuşuyorum ben ne kadar Steam üzerinden kendi hesabıma alsam da dediğim yerlerden 10 TL'ye alan arkadaşlarımda vardı Steam üzerinden aldıktan sonra offline moda alınca sorunsuz oynatıyordu Online oyun olsa çabuk satılır ama hikayeli oyunların satışı çok zor God of War: Ragnarok çıktıktan sonra 20 TL'ye satan yerler vardı o kadar piyasa bozuk ama sorunsuz oynatıyor orası da ayrı konu insanlar o yüzden o tür yerlerden oynuyor sonuçta 20 TL çöp olsa da pek bir şey değişmez.