Hesap kapatma talebi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

301230

Decipat
Yer
???
Artık forumda bulunan saçma konulardan bıktım, "tereyağı vs margarin" gibi saçma konular açılıp duruluyor. Bu durum artık beni sıkmaya başladı, üyeler biraz düzelene kadar forumu kullanmayacağım, ve bazı konularda eksiklerimi gördüm. O konularda biraz kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Hesabımı lütfen kalıcı olarak silin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık forumda bulunan saçma konulardan bıktım, "tereyağı vs margarin" gibi saçma konular açılıp duruluyor. Bu durum artık beni sıkmaya başladı, üyeler biraz düzelene kadar forumu kullanmayacağım, ve bazı konularda eksiklerimi gördüm. O konularda biraz kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Hesabımı lütfen kalıcı olarak silin.
En sevdiğim forum üyelerinden birisiniz siz giderseniz ben de giderim dermişim şaka bir yana Google'a bağladıysanız forumdan çıkın ve Google şifrenizi rastgele sallayın artık asla ama asla giriş yapamazsınız.

Yapmayın be hocam ya :(. 2-3 kişi için yapılmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı