Steam hesap kısıtlaması açılmadı

ErRoReD GoKu

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 Casper Nlak077 Crucial 3200 MHz CL22 CT8G4SFRA32A 8x1 İ5 12450H Gtx 1650 Samsung MZVL2512HCJQ m2 ssd
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba, Steam'de hesap pazar kısıtlamam açılmadı. Önceden 35 ve 33 TL'ye ETS 2 ve Gold Mining Simulator almışım ama o zamanlar CS oynamıyodu Steam dolara geçtiği zaman pazardan bir şeyler alacaktım fakat hesabın kısıtlı olduğunu fark ettim ayrıca seviye ve rozet kazanamıyorum oyunlarda bunu nasıl en kolay ve uygun şekilde açarım?

Toplam 5 dolar harcamanız lazım. Pazar için de herhangi bir miktar yeterli oluyordu sanırım ama yanlışım olabilir. Toplam 5 dolar harcadıktan sonra Steam hesabınızın limiti kalkar, kısıtlı hesap olmaz. 5 Dolar kısıtlaması varken seviye de artmıyor.

Toplam 5 dolar harcamanız lazım. Pazar için de herhangi bir miktar yeterli oluyordu sanırım ama yanlışım olabilir. Toplam 5 dolar harcadıktan sonra Steam hesabınızın limiti kalkar, kısıtlı hesap olmaz. 5 dolar kısıtlaması varken seviye de artmıyor.

Peki hesaba bakiye yüklemede 5 dolar var sadece oradan mı harcayabilirim?

Peki hesaba bakiye yüklemede 5 dolar var sadece oradan mı harcayabilirim?
Hayır. Normal satın almalar ile de 5 dolar limiti doldurabilirsiniz. Yeter ki Steam üzerinden hesabınıza bir para akışı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı