Çözüldü Hesap makinesi açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Hesap makinesini açmak istediğimde son 3 4 gündür bu hatayı alıyorum. Mağazaya gittiğimde de güncellemede olan bir uygulamada yok. Kaldır seçeneği de yok kaldırıp geri yükleyeyim.

1594841269369.png

Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yine aynı yazı çıkıyor değişen bir şey olmuyor
Belirttiğim yöntemi deneyip tekrardan Hesap Makinesi uygulamasını yüklemeyi deneyebilir misiniz?
Revo Uninstaller Portable dosyasını indirip x64 klasörünü açın ve RevoUn.exe yazılımını çalıştırın. Windows Apps bölümüne gelip oradan kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Revo Uninstaller Portable dosyasını indirip x64 klasörünü açın ve RevoUn.exe yazılımını çalıştırın. Windows Apps bölümüne gelip oradan kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Yine aynı yazı çıkıyor değişen bir şey olmuyor
Belirttiğim yöntemi deneyip tekrardan Hesap Makinesi uygulamasını yüklemeyi deneyebilir misiniz?

Çözüm
Dediğiniz gibi yaptım silip yükledim düzeldi. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı