ömerf.345 Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Merhaba bir soru soracaktım mesela bu Steam offline hesap satanlar oluyor icinde birden fazla kiside kullanabiliyor fakat cevrimdisi modda bu hesabı nasıl ayarlıyolar acaba boyle?
Merhaba bir soru soracaktım mesela bu Steam offline hesap satanlar oluyor icinde birden fazla kiside kullanabiliyor fakat cevrimdisi modda bu hesabı nasıl ayarlıyolar acaba boyle?
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 454 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Çevrimdışına tıklayın.
recoxk Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 sevenbatuemir dedi: Çevrimdışına tıklayın. Genişletmek için tıkla... Onu değil bunu sormuş arkadaş.
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 454 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 Aynı şey değil mi hocam? recoxk dedi: Onu değil bunu sormuş arkadaş. Eki Görüntüle 2305735 Genişletmek için tıkla...
Aynı şey değil mi hocam? recoxk dedi: Onu değil bunu sormuş arkadaş. Eki Görüntüle 2305735 Genişletmek için tıkla...
recoxk Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #5 sevenbatuemir dedi: Aynı şey değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok birtanesi arkdaşarlar ile alakalı benim gösterdiğin direk Steam'i offline yapıyor internetsiz bırakıyor bende offline Steam hesaplarından oynuyorum oyun.
sevenbatuemir dedi: Aynı şey değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok birtanesi arkdaşarlar ile alakalı benim gösterdiğin direk Steam'i offline yapıyor internetsiz bırakıyor bende offline Steam hesaplarından oynuyorum oyun.
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 454 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #6 recoxk dedi: Yok birtanesi arkdaşarlar ile alakalı benim gösterdiğin direk Steam'i offline yapıyor internetsiz bırakıyor bende offline Steam hesaplarından oynuyorum oyun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum teşekkürler
recoxk dedi: Yok birtanesi arkdaşarlar ile alakalı benim gösterdiğin direk Steam'i offline yapıyor internetsiz bırakıyor bende offline Steam hesaplarından oynuyorum oyun. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum teşekkürler