Steam Hesap nasıl geri alınır?

Odios01

Hectopat
Merhaba. Öncelikle son zamanlarda hesaplarım çalınıyor durduk yere, ilk önce Instagram hesabımdan Bitcoin reklamı yapıldı, sonrasında Discord hesabımdan insanlara saçma bir şekilde linkler yollanmış vs. Şimdi de Steam hesabım gitti, çalınmayı bırakın direkt e-posta değiştirilmiş. Yani şu anlık herhangi bir şekilde hesabıma erişimim yok, Steam desteğe yazsam yardımcı olurlar mı? İçinde bayağı bir oyun vardı, 3000 TL'yi geçiktir herhalde, hiç yoktan 2000 TL'yi çok rahat geçiyor. O hesabı geri almam lazım fakat ne yapmam lazım?

Şey diye düşünüyorum, crack oyun indirmiştim fakat virüs taramasında herhangi bir sorun gözükmüyordu, The Last of Us indirdim, 7 Days to Die indirdim ama sadece Defender TLOU'yu virüslü gördü. Neyse yani belki bununla alakalıdır diyeceğim ama bilmiyorum, niye bütün hesapları direkt çalmak yerine teker teker çalıyorlar anlamıyorum, yani bir anda değil de mesela pazartesi Instagram, salı Discord gibi yavaş yavaş gidiyor hesaplar o yüzden çok cracklarden dolayıdır diye düşünmeyi bıraktım.

Bilmediğin yerden Crack'li oyun indirirsen böyle olur. Önce bilgisayarına temiz kurulum bir format at daha sonra da steam desteğe yaz. Senden ödeme yaptığın kart bilgilerini falan isteyecek onu verdiğin zaman hesabını geri alırsın.

Öncelikle geçmiş olsun. Steam hesabı çalınan bir sürü kişi gördüm kendim dahil, ve ya çoğu ya da hepsi hesabını geri aldılar diye biliyorum. Steam Destek'e ticket gönder, alışveriş yaptığın kartın son 4 hanesini ve daha önce -varsa- aktive ettiğin ürün anahtarlarını (oyun keyi) belirt; inşallah geri almanı umuyorum. Format atmanda fayda olur, ayrıca bütün hesaplarının şifresini değiştir tüm cihazlardan çıkış yap.

Bilmediğin yerden Crack'li oyun indirirsen böyle olur
Hocam tam olarak bilmediğim yerden demiyelim. Şimdi site ismi vermek yasaktır büyük ihtimalle, o yüzden söylemeyeceğim fakat internetten de araştırdığımda %50 %50 demişlerdi ve yorum olmayan oyunları indirmeyin diye okumuştum bir forumda. Birçok yorumu vardı, yani o siteden dolayı büyük ihtimal ama bilmiyorum. Ki abim de daha önceden o siteden indirmişti birkaç kez o yüzden o siteyi kullanıyordum.
Önce bilgisayarına temiz kurulum bir format at daha sonra da steam desteğe yaz. Senden ödeme yaptığın kart bilgilerini falan isteyecek onu verdiğin zaman hesabını geri alırsın.
Şimdi format atıp, her şeyi tekrardan kurmak falan biraz yorucu bir iş zaten son zamanlarda biraz yoğun sayılırım. Ondan dolayı bana biraz yük bindirecek o yüzden antivirüs ile tarayıp öyle ticket atsam bir problem olur mu?
Sağolun hocam. Yukarıda da yazdığım gibi hocam son zamanlarda biraz yoğunum, yük bindirecek her şeyi kurmak falan, antivirüsle taratsam bir virüs vs. bir şey çıkmazsa ticket atıp, kartın son 4 hanesini yazsam falan herhangi bir problemle karşılaşır mıyım?

Güzel bir anti-virüs programı ile güzelce taratın, Kaspersky ve Malwarebytes'a göz atabilirsiniz.
Daha sonrasında dediklerimi yapın, tüm şifrelerinizi değiştirin ve tüm cihazlardan çıkış yapın.
Steam hesabınızı geri alırsınız zaten inşallah, siz kartınızın son hanelerini yazın.

Reddit'te okumuştum, aşırı pahalı ve değerli bir Dota 2 envanterine sahip olan bir yabancı kullanıcı hesabını çaldırmış, çok panik yapmış ama yine de hesabını geri alabilmiş. Çok takmayın, zaman bulunca da güzelce bir format atmanızı tavsiye ederim.

Tamamdır hocam, çok sağolun valla içimi rahatlattınız biraz da olsa.

O şekilde ticket atar daha sonrasında kartını da çaldırırsın off evlere şenlik.

O şekilde ticket atar daha sonrasında kartını da çaldırırsın off evlere şenlik.
Hocam valla son zamanlarda bir tık yoğunum, illaha format atıp öyle mi yapmam lazım gerçekten? Hiç yoktan güzel, kaliteli bir antivirüsle taratsam öyle yapsam dediğiniz gibi bir şeye yol açacaksa gerçekten sıfırlayayım.

Hocam tanıdık güvenilir birine yaptırmayı düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…