Steam Hesap nasıl kurtarılır?

Arkadaşlar herkese merhaba. Benim telefon çalındı haliyle onun içindeki Steam guuard ve telefon numarasıda "Steam'e kayıtlı olan" gitti. Yeni hat ve telefon aldım şimdi Steam'e giremiyorum. Desteğe yazdım, bana bir CD key i altına dolma kalemle yazın atın dediler ama ben aldığım oyunların hiçbirinin CD keyine erişemiyorum. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• yes.png
    yes.png
    81,1 KB · Görüntüleme: 46
Satın alım yaptığınız kartın son 4 hanesi ile çözülüyordu sanırım. Ben öyle yapmıştım.

Arkadaşlar herkese merhaba. Benim telefon çalındı haliyle onun içindeki Steam guuard ve telefon numarasıda "Steam'e kayıtlı olan" gitti. Yeni hat ve telefon aldım şimdi Steam'e giremiyorum. Desteğe yazdım, bana bir CD key i altına dolma kalemle yazın atın dediler ama ben aldığım oyunların hiçbirinin CD keyine erişemiyorum. Ne yapabilirim?

Şey yok mu mailinde satin aldığın seylerin dekontu gibi bir şey var onu at.

Geçen günlerde aynı işlemi yaptım, istedikleri bilgiler;
Kart sahibinin ismi,
Son 4 rakamı,
Kartın markası, (Visa, Mastercard vb.)
Hesabınıza bağlı olan numara varsa onu soruyordu.

Hatırladıklarım bu kadar, bu bilgiler elinde varsa rahat kurtarabiliceğini düşünüyorum.

Hesabın oluşturulma tarihi hesabınız da kullandığınız kart bu tür durumlarda Steam desteğe ulaşıp doğru bilgi sağlamak gerekir.

Kart sahibi ismi son 4 hanesi falan boşlukların hepsini doldurdum. Hesaba bağlı numarayaı her şeyi yazdım hatta bir tanede Mail'e gelen fatura vardı onu da SS alıp attım ama bana CD key gönderin dolma kalemle yazıp dediler. Geri mi yazayım CD key bulamıyorum diye ne yapayım?

Kart sahibi ismi son 4 hanesi falan boşlukların hepsini doldurdum. Hesaba bağlı numarayaı her şeyi yazdım hatta bir tanede Mail'e gelen fatura vardı onu da SS alıp attım ama bana CD key gönderin dolma kalemle yazıp dediler. Geri mi yazayım CD key bulamıyorum diye ne yapayım?
Elinde olan tüm bilgileri gönder eksiğin varsa gönderemeyeceğini ve sebebini de bildir, fazla yapabileceğin birşey yok.

Steam key satan yerlerden(Voidu eTail vs) aldığın bir oyunun cdkeyi vs varsa onu yazmanı istiyorlardır eğer ki yoksa onlara şunu söyle;
Daha önce CD key olarak bir DLC/oyun etkinleştirmedim size yazmış olduğum 4 haneli kredi kartımdanda sadece Steam üzerinden oyunları normal satın aldım diyerekden açıklama yapın onlarda ona göre cevap verirler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı