Steam Hesap nasıl satılır?

Leoparz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba uzun süredir oyun oynayasım yok. Bu yüzden Steam hesabımı satmak istiyorum fakat değerini hala tam kafamda oturtamadım. Aranızda bu konularda tecrübeli kişiler varsa yardımcı olursa sevinirim. Hesabı 2 buçuk yıldır kullanıyorum herhangi bir banı yok oyunların çoğunu da oynamadım bile. En azından bana onerebileceginiz bir fiyat ve bir platform var mı? Güvenle satmak istiyorum hesabımı.

IMG_20240228_121746.jpg
IMG_20240228_122953.jpg
IMG_20240228_123010.jpg

Para etmez. Belki CS:GO 2 varsa 200-300₺ civarına satabilirsin. Steam hesabı satışı yasak, yasak olmasının yanı sıra orijinal hesap sahibi Steam'e bir mail atarak hesabı geri alabildiği için kimse bu işlere fazla para vermez, hesap her an gidebilir olduğu için düşük bir miktar para verirler. Bunun dışında illa satacağım diyorsanız kesinlikle ama kesinlikle aracı uygulama kullanmayın, parayı direkt hesabınıza atsınlar sonra hesabı teslim edin. Aracı uygulamalar kullanıldığı zaman hesabı alan kişi hesabı banlatıp sonra "bu hesap banlandı paramı geri istiyorum" dediği zaman firmalar bu parayı sizden almak için her türlü pisliği yapıyor, hukuki yollara dahi başvuruyor.

Para etmez çok ucuz fiyatlara alınır değmez bırak kalsın hesabın.

Arkadaşlar merhaba uzun süredir oyun oynayasım yok. Bu yüzden Steam hesabımı satmak istiyorum fakat değerini hala tam kafamda oturtamadım. Aranızda bu konularda tecrübeli kişiler varsa yardımcı olursa sevinirim. Hesabı 2 buçuk yıldır kullanıyorum herhangi bir banı yok oyunların çoğunu da oynamadım bile. En azından bana onerebileceginiz bir fiyat ve bir platform var mı? Güvenle satmak istiyorum hesabımı.

Eki Görüntüle 2128154Eki Görüntüle 2128155Eki Görüntüle 2128156
Profil linkini atarsan daha kolay bakarız ekran görüntüsünden bir şey anlaşılmaz. Ayrıca cs prime var mı?

Para etmez. Belki CS:GO 2 varsa 200-300₺ civarına satabilirsin. Steam hesabı satışı yasak, yasak olmasının yanı sıra orijinal hesap sahibi Steam'e bir mail atarak hesabı geri alabildiği için kimse bu işlere fazla para vermez, hesap her an gidebilir olduğu için düşük bir miktar para verirler. Bunun dışında illa satacağım diyorsanız kesinlikle ama kesinlikle aracı uygulama kullanmayın, parayı direkt hesabınıza atsınlar sonra hesabı teslim edin. Aracı uygulamalar kullanıldığı zaman hesabı alan kişi hesabı banlatıp sonra "bu hesap banlandı paramı geri istiyorum" dediği zaman firmalar bu parayı sizden almak için her türlü pisliği yapıyor, hukuki yollara dahi başvuruyor.
Banlatan eleman herhalde bu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Para etmez. Belki CS:GO 2 varsa 200-300₺ civarına satabilirsin. Steam hesabı satışı yasak, yasak olmasının yanı sıra orijinal hesap sahibi Steam'e bir mail atarak hesabı geri alabildiği için kimse bu işlere fazla para vermez, hesap her an gidebilir olduğu için düşük bir miktar para verirler. Bunun dışında illa satacağım diyorsanız kesinlikle ama kesinlikle aracı uygulama kullanmayın, parayı direkt hesabınıza atsınlar sonra hesabı teslim edin. Aracı uygulamalar kullanıldığı zaman hesabı alan kişi hesabı banlatıp sonra "bu hesap banlandı paramı geri istiyorum" dediği zaman firmalar bu parayı sizden almak için her türlü pisliği yapıyor, hukuki yollara dahi başvu

Profil linkini atarsan daha kolay bakarız ekran görüntüsünden bir şey anlaşılmaz. Ayrıca cs prime var mı?

Banlatan eleman herhalde bu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://steamcommunity.com/profiles/76561199210717481/ cs prime yok

5 TL+ bi paket falım sade sakız eder diye düşünüyorum.
ac oyunları var yapma be

Technopat Haberler

Geri
Yukarı