Steam Hesap nasıl satılır?

Leoparz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba uzun süredir oyun oynayasım yok. Bu yüzden Steam hesabımı satmak istiyorum fakat değerini hala tam kafamda oturtamadım. Aranızda bu konularda tecrübeli kişiler varsa yardımcı olursa sevinirim. Hesabı 2 buçuk yıldır kullanıyorum herhangi bir banı yok oyunların çoğunu da oynamadım bile. En azından bana onerebileceginiz bir fiyat ve bir platform var mı? Güvenle satmak istiyorum hesabımı.

İfadeler: AGI
Para etmez. Belki CS:GO 2 varsa 200-300₺ civarına satabilirsin. Steam hesabı satışı yasak, yasak olmasının yanı sıra orijinal hesap sahibi Steam'e bir mail atarak hesabı geri alabildiği için kimse bu işlere fazla para vermez, hesap her an gidebilir olduğu için düşük bir miktar para verirler. Bunun dışında illa satacağım diyorsanız kesinlikle ama kesinlikle aracı uygulama kullanmayın, parayı direkt hesabınıza atsınlar sonra hesabı teslim edin. Aracı uygulamalar kullanıldığı zaman hesabı alan kişi hesabı banlatıp sonra "bu hesap banlandı paramı geri istiyorum" dediği zaman firmalar bu parayı sizden almak için her türlü pisliği yapıyor, hukuki yollara dahi başvuruyor.

1000-1500 eder bence İtemsatış'tan satabilirsin. Ama 700'e zor alırlar gibi.

Oyunların çoğu zamanında ücretsiz verilen oyunlar. Kaldı ki 50.000 TL olsa bile Steam hesabına 1.000 TL verenin aklına şaşarım. İstediği dakika hesabı elinden geri alırlar.

Para etmez çok ucuz fiyatlara alınır değmez bırak kalsın hesabın.

Profil linkini atarsan daha kolay bakarız ekran görüntüsünden bir şey anlaşılmaz. Ayrıca cs prime var mı?

Banlatan eleman herhalde bu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://steamcommunity.com/profiles/76561199210717481/ cs prime yok

5 TL+ bi paket falım sade sakız eder diye düşünüyorum.
ac oyunları var yapma be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…