Steam Hesap ne kadar eder?

Ayran Man

Hectopat
Daha fazla  

IMG-20250419-WA0068(1).jpg

IMG-20250419-WA0069.jpg

Hesapta 800'e yakın oyun var ve çoğu ana akım ve 3A oyunlar. Calculator'de aşağı yukarı soldaki değeri gösteriyor ama o değerin gerçek olup olmadığı konusunda şüpheliyim. Alıcı gözüyle bakarsanız, bu hesap ne kadar eder?

Steam hesapları arkadaşların da belirttiği gibi çok kolay geri alınıyor.

Bunun dışında hesapta 739 oyun olmasına rağmen oynama sürelerinin düşüklüğü çok şüpheli. Kütüphanenin yasal yollarla oluşturulduğunda emin misiniz?

Steam hesapları arkadaşların da belirttiği gibi çok kolay geri alınıyor.

Bunun dışında hesapta 739 oyun olmasına rağmen oynama sürelerinin düşüklüğü çok şüpheli. Kütüphanenin yasal yollarla oluşturulduğunda emin misiniz?

Evet hocam, kütüphane tamamen yasal yollarla oluşturuldu sadece oyun oynamaya pek vaktim yok. Steam hesabının çok kolay geri alındığını bilmiyordum bu yüzden açmıştım konuyu.

Steam'de en iyi oyunlara bile sahip olsan maalesef satarken bir değeri yok.

Çünkü alacak kişinin aklında her zaman soru işareti olacak ya hesabın ilk sahibi hesabı geri çeker mi diye. Bir tanıdığınıza belki iyi fiyata satarsınız ama hesap ile ilgili bir sıkıntı çıkarsa bu sefer de tanıdığınız ile sorun yaşarsanız ne olacak? Bu yüzden Steam'e para yatırırken 2 kere düşünmelisiniz. Yani para yatırırken ben hesabımı zaten asla satmam diyen birisi elbette isterse yatırır. Ama bir gün satarım düşüncesindeyse maalesef.

Mesela CS skinleri falan olsaydı evet onları satardınız. Ama oyunları maalesef çok çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı