Steam Hesap ne kadar eder?

Makaleler
1
Steam hesabımı ne kadara satabilirim, ederi nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

Steam'de hesabin ilk sahibi, hesabini her zaman geri alabildigi icin hesaplar para etmiyor. Bu sebeple hesap satisi da yasak zaten. Yani yarin bir gun Steam destege basvurup hesabini geri istemeyecegini kimse bilemez.
Bunu anlatmaya çalıştım.

Hocam değerli duruyor hesap, değer hesaplama sitelerinde ortalama 370 $ (14.500 TL) civarına satabilirsin diye düşünüyorum. Fakat Steam hesabı geri alınabildiği ve satış yasak olduğu için maalesef değerinin çok altında satman lazım.

Çok teşekkür ederim. Sanırım satmayacağım.

Steam hesabınızın değerini Steam calculator sitesine profil linkini yazıp görebilirsiniz.

Deger hesaplama siteleri teknik olarak hesabin icerisindeki oyunlarin ne kadar ettigini hesapliyor esasen. Tam olarak hesabin ne kadar edecegi ile ilgili bir pazar ve dolayisiyla veri yok. Hesap alim - satim pazari olmadigi icin bunun uzerine bir ekonomi - mala deger bicme kriterleri gibi seyler de yok. Icerisinde cok az oyun olup seviyesi yuksek olan hesap mi yoksa cok fazla oyun olup seviyesi dusuk olan hesap mi daha cok eder bunu degerlendiremiyorsun en basitinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…