Steam Hesap ne kadara satılır?

Yusufsss

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Steam hesabımı satmayı düşünüyorum Steam hesabımın içinde; Euro Truck Simulator 2, Assetto Corsa (full DLC), ride 3, Road 96 Steam hesabımda paralı bu oyunlar var ne kadara satılır acaba?

Hesap satışı yaygın değil 250-300 TL diyorum.

Hocam görüyorum hesap satan sitelerde herkesin hesabı çatır çatır satılıyor özellikle yüksek fiyatlı oyunlar olduğu zaman bir de zaten ETS 2 tek başına 300 TL Road 96 483 TL ( özellikle ride 3 tek başına 1000 TL ) ben bir hesabımın 1900-2100 TL arasına gitceğini düşünüyorum yanlış düşünüyorsam uyarın beni hocam yazmaktan çekinmeyin.

Assetto Corsa da 1200 TL full DLC olduğu için.

Hocam anladım da dediğim gibi Türkiye de hesap satışı çok yaygın değil dediğim gibi hesap geri çekilebiliyor çünkü yabancı sitelerden dediğiniz fiyata yakın satabilirsiniz herhalde.

Ride 3 indirimde 4-5 dolara , Road 96 3-4 dolara , Ets 2-5 dolara , AC Ultimate Edition ise 8-10 dolar arasına düşüyor. Bunların hepsini bu fiyatlarda yüksekten alırsak 825-835 lira falan eder. Ayrıca insanlar ekstra hesap almak yerine bu oyunları kendi hesabında görmek isteyebilir.

Steam hesap satışı yasak olduğundan ve sadece 1 destek mesajı ile geri alınabildiğinden değer görmüyor. 100 - 200 TL üstü alıcı bulmanız çok zor.
En büyük örnek, 2015'ten bu yana hiç girmediğim bir Steam hesabını sadece 1 destek mesajıyla geri aldım.

Hayırlı olsun ne diyelim hocam

Anladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…