Steam Hesap Neden Çince Oluyor?

Lilliput

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 gün önce bilgisayarda video falan izlerken Steam'den bir bildirim geldi. 17 küsur liraya envanterimden bir CS silahı satılmış, bir diğeri de mobil onay bekliyordu. Hemen şifremi değiştirdim. Aynı quard ile korunan iki Steam hesabım var. Diğerini de değiştirdim. Steam desteğe yazdım. Ben bunları yaparken Steam'in mağaza sayfası, hesap detayları, profil gibi bölümler Çince olmuştu. İstemci kaynaklı mı acaba diye normal tarayıcıdan baktım ve tarayıcılarda da Steam Çince görünüyordu. Ayrıca telefonumdan baktım o da Çinceydi. O korkuyla hem telefonuma hem de bilgisayara format attım ayrıca bütün mail, sosyal medya neyim varsa hepsinin adını, şifresini değiştirdim. Envanterlerimi başka hesaplara aktardım. Steam quard da değişti haliyle. Dün gece CS oynarken Steam arayüzünden haftalık düşen eşyanın kaç lira olduğunu öğrenmek istedim ve oyun içinde Steam pazarını açtım. Baktım yine Çince olmuş. Oyun içinden Steam arayüzünü kullanınca oluyor sanırım. Girip çıkınca düzeldi. Steam desteğe tekrar yazdım. Hesabı incelemişler şu an güvene almışsın diyorlar ama bilemiyorum. Tekrar mı format atıp şifre değişeyim? Bunlara sebep olan şey ise Discord DM kutusunu tamamen silmek istememden dolayı internette araştırma yaparken karşıma çıkan videolarda verilen bir dosyayı indirip Discord'da belirtilen yere yapıştırmam oldu. Bütün bilgisayarıma hakim mi oldular acaba? Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı? Teşekkür ederim.

İndirginiz şeyi nereden indirdiniz ve işe yarayan bir yöntem miydi peki? Hatta internette karşına çıkan dosya bilinen bir siteden mi indirdiniz ?

YouTube'da gördüm videoları. Link koymuşlardı. İki üç videodan bakıp indirmiştim. videolardaki yorumlarda kimse kötü bi şey yazmamıştı ben de indirdim. aradan 24 saat geçmedi steam hesabımda gariplikler oldu işte.

Aynısı benim kuzenimde de olmuştu, sebepsiz bu şekilde oldu ve itemleri satıldı. şifreyi değiştirebilirsin önlem açısından.

Aynısı benim kuzenimde de olmuştu, sebepsiz bu şekilde oldu ve itemleri satıldı. şifreyi değiştirebilirsin önlem açısından.
Kuzeninizin hesabı kendisinde duruyor mu peki? Şifreyi falan değiştim ama yani hesaplar güvende mi değil mi bilemiyorum.

Virüs yediniz gibi duruyor. Herhangi link vs bastınız mı?

Geçmiş olsun bir daha yaşamamak için dikkatli olun. Sağlıcakla iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…