bsypm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #1 Merhaba. Steam'de sağ üstte nickimin yazdığı yer gri gözüküyor. Yani offline gibi. Ve bir oyuna girdiğimde oynayan arkadaşları falan hiçbir şeyi göstermiyor. Ama oyunlara Online vs girebiliyorum. Sadece arkadaşlarımın ne yaptığını kimin ne oynadığını göremiyorum.
Merhaba. Steam'de sağ üstte nickimin yazdığı yer gri gözüküyor. Yani offline gibi. Ve bir oyuna girdiğimde oynayan arkadaşları falan hiçbir şeyi göstermiyor. Ama oyunlara Online vs girebiliyorum. Sadece arkadaşlarımın ne yaptığını kimin ne oynadığını göremiyorum.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 23 Haziran 2023 #2 Ayarlardan indirme önbelleğini temizleyip tekrar dener misiniz? Ayrıca aile görünümü açık mı?
bsypm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #3 455146 dedi: Ayarlardan indirme önbelleğini temizleyip tekrar dener misiniz? Ayrıca aile görünümü açık mı? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Aile görünümü ise kapalı.
455146 dedi: Ayarlardan indirme önbelleğini temizleyip tekrar dener misiniz? Ayrıca aile görünümü açık mı? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Aile görünümü ise kapalı.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 24 Haziran 2023 #4 Steam'de yukarıda arkadaşlara basıp çevrimiçine almayı dener misiniz hocam?
bsypm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 24 Haziran 2023 #5 Bu sefer profil kısmım falan Online gözüküyor ama yine de Online olan arkadaşlarımı göremiyorum. Mesela dün birlikte oyun oynadığım arkadaşımı 3 gün önce aktifti olarak gösteriyor.
Bu sefer profil kısmım falan Online gözüküyor ama yine de Online olan arkadaşlarımı göremiyorum. Mesela dün birlikte oyun oynadığım arkadaşımı 3 gün önce aktifti olarak gösteriyor.