T TheCan3 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Merhaba, Epic Games'te bir arkadaşımla hesap paylaşımı yapmayı planlıyorum. Sözde hesap paylaşımı yasak yazıyor ama çevrenizde hiç bu nedenden dolayı ban yiyen oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
Merhaba, Epic Games'te bir arkadaşımla hesap paylaşımı yapmayı planlıyorum. Sözde hesap paylaşımı yasak yazıyor ama çevrenizde hiç bu nedenden dolayı ban yiyen oldu mu?
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #2 Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum hocam ama olduda çıkarsa desteğe hesabım çalınmıştı yazarsınız geri alırsınız sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum hocam ama olduda çıkarsa desteğe hesabım çalınmıştı yazarsınız geri alırsınız sıkıntı olmaz.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 Şifrenin 3. kişiyle paylaşımı yasak. Firma tespit ettiği anda banlama hakkına sahip. Ama tespit etmediği sürece ki nasıl edecek, sorun olacağını sanmam. Artı 0 Eksi
Şifrenin 3. kişiyle paylaşımı yasak. Firma tespit ettiği anda banlama hakkına sahip. Ama tespit etmediği sürece ki nasıl edecek, sorun olacağını sanmam.
KS KS T TheCan3 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #4 DumpcesTR dedi: Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum hocam ama olduda çıkarsa desteğe hesabım çalınmıştı yazarsınız geri alırsınız sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşanma ihtimalinde mantıklı bir çözümmüş EdoMinato dedi: Şifrenin 3. kişiyle paylaşımı yasak. Firma tespit ettiği anda banlama hakkına sahip. Ama tespit etmediği sürece ki nasıl edecek, sorun olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Benimde bildiğim kadarıyla ban yiyen yok ama yinede bi sorayım dedim yaşayan var mı diye Artı 0 Eksi
DumpcesTR dedi: Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum hocam ama olduda çıkarsa desteğe hesabım çalınmıştı yazarsınız geri alırsınız sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşanma ihtimalinde mantıklı bir çözümmüş EdoMinato dedi: Şifrenin 3. kişiyle paylaşımı yasak. Firma tespit ettiği anda banlama hakkına sahip. Ama tespit etmediği sürece ki nasıl edecek, sorun olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Benimde bildiğim kadarıyla ban yiyen yok ama yinede bi sorayım dedim yaşayan var mı diye
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 TheCan3 dedi: Sorun yaşanma ihtimalinde mantıklı bir çözümmüş Benimde bildiğim kadarıyla ban yiyen yok ama yinede bi sorayım dedim yaşayan var mı diye Genişletmek için tıkla... Kendi kendini ihbar etmediği sürece neden banlansın. Artı 0 Eksi
TheCan3 dedi: Sorun yaşanma ihtimalinde mantıklı bir çözümmüş Benimde bildiğim kadarıyla ban yiyen yok ama yinede bi sorayım dedim yaşayan var mı diye Genişletmek için tıkla... Kendi kendini ihbar etmediği sürece neden banlansın.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #6 TheCan3 dedi: Sorun yaşanma ihtimalinde mantıklı bir çözümmüş Genişletmek için tıkla... Türk olduğumuz için böyle kurnazlıklara kafamız basıyor hocam . Artı 0 Eksi
TheCan3 dedi: Sorun yaşanma ihtimalinde mantıklı bir çözümmüş Genişletmek için tıkla... Türk olduğumuz için böyle kurnazlıklara kafamız basıyor hocam .