Merhaba kendim site yaparak satış yapmak istiyorum. Nasıl başlayabilirim? Bedava bir şekilde hesap satış sitesi oluşturabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Wix gibi siteler var ama yok ben kendim kurayım diyorsan html ve css öğrenmek gerekebilir.Merhaba kendim site yaparak satış yapmak istiyorum. Nasıl başlayabilirim? Bedava bir şekilde hesap satış sitesi oluşturabilir miyim?
Wix gibi siteler var ama yok ben kendim kurayım diyorsan HTML ve CSS öğrenmek gerekebilir.
15K mı?Önce Iyzico gibi yerlerle iş ortağı olman lazım. Hosting, Domain, alan adı, SSL alıp siteni yaptırman lazım. Custom site yapacaksan bu dediklerim sana bir 15k gibi bir rakama denk geliyor.
Evet.Peki Wix'e para ödeme gibi eklentiler ekleyebilir miyim?
15k mı?
Hosting için infinityfree,
Domain 50TL,
SSL bedava,
Iyico ne kadar tutar bilmem ama 1000TL'yi geçmez.
@Eray Türkay arkadaşında dediği gibi lyzico gibi yerlerle anlaşman lazım.Peki Wix'e para ödeme gibi eklentiler ekleyebilir miyim?
Yaptırmak değil yapmak olacak.Custom site yaptırmak hele e ticaret sitesi yaptırmak kaç para biliyor musun?
Yaptırmak değil yapmak olacak.
Parayla site yapanlarda var onu kast etmiş bence.Yaptırmak değil yapmak olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.