sametksz7 Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 Merhaba bir hesabımı satmak istiyorum ama, aracı olabilecek bir site lazım. Var mı bildiğiniz bir site? Yani ben hesap bilgilerini o siteye gireceğim onlarda ödeme yapıldığında parayı bana atacak. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Merhaba bir hesabımı satmak istiyorum ama, aracı olabilecek bir site lazım. Var mı bildiğiniz bir site? Yani ben hesap bilgilerini o siteye gireceğim onlarda ödeme yapıldığında parayı bana atacak.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 15 Şubat 2021 #2 Yasal değil. Konu kapanmadan görürsen eğer itemci.com.
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #3 Hocam benim tavsiyem önce yakın arkadaşlarınıza sormanız. Onun dışında sitelerde hesabı geri aldı deyip site durduk yere canınızı sıkabilir.
Hocam benim tavsiyem önce yakın arkadaşlarınıza sormanız. Onun dışında sitelerde hesabı geri aldı deyip site durduk yere canınızı sıkabilir.