İlk başta farklı yani yanlış gmailimi girdim ona gitti, sonra asıl mailimi girdim ona gitmedi, sonra test amaçlı yine o yanlış olan ilk mailimi girdim ona yine gitti. Yani yanlış olana 2 kere mail gitti ama doğru olana hiç gelmedi.
İlk başta farklı yani yanlış Gmail'imi girdim ona gitti, sonra asıl mailimi girdim ona gitmedi, sonra test amaçlı yine o yanlış olan ilk mailimi girdim ona yine gitti. Yani yanlış olana 2 kere mail gitti ama doğru olana hiç gelmedi.
İlk başta farklı yani yanlış Gmail'imi girdim ona gitti, sonra asıl mailimi girdim ona gitmedi, sonra test amaçlı yine o yanlış olan ilk mailimi girdim ona yine gitti. Yani yanlış olana 2 kere mail gitti ama doğru olana hiç gelmedi.
Onu düşündüm ama öyle olsa o ilk mail hesabına da gitmezdi diye düşünüyorum. Şuan hala istersem birinci mail hesabıma şifre değiştirme kodu gönderebiliyorum.
Sanmıyorum, yesem bile en az Story Mode giriş yapabilmem lazım ama hiçbir şekilde hesaba giriş yapamıyorum. Ban yedin tarzında bir ibarede yok. Aksine farklı bir mailden giriş yapmamı isteyen var.
Sanmıyorum, yesem bile en az story mode giriş yapabilmem lazım ama hiçbir şekilde hesaba giriş yapamıyorum. Ban yedin tarzında bir ibarede yok. Aksine farklı bir mailden giriş yapmamı isteyen var.