recepdincer55 Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 2 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #1 Sitede kullanım koşullarının çok kısıtlı olmasından dolayı hesabımın, mesajlarımın, gönderimlerimin hepsinin silinmesini site ile hiçbir bağlantımın olmamasını istiyorum. Hesabımı silerseniz sayın sayfa yöneticileri çok hoşnut olurum.
Sitede kullanım koşullarının çok kısıtlı olmasından dolayı hesabımın, mesajlarımın, gönderimlerimin hepsinin silinmesini site ile hiçbir bağlantımın olmamasını istiyorum. Hesabımı silerseniz sayın sayfa yöneticileri çok hoşnut olurum.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 22 Kasım 2014 #2 Hesap silme yapılmıyor ve bunu talep etmek yasak.
recepdincer55 Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 2 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #3 Ne demek yasak ? Daha önce kaç kişinin hesabı silinmiş benim ki neden silinmiyor ?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2014 #4 Hesap silme işlemi yasaktır. Hesabınıza girmemeniz Technopat ile olan ilişkinizi kesmenize yeterlidir. Bilgileriniz 3. şahıslarca paylaşılmayacaktır, meraklanmayınız.
Hesap silme işlemi yasaktır. Hesabınıza girmemeniz Technopat ile olan ilişkinizi kesmenize yeterlidir. Bilgileriniz 3. şahıslarca paylaşılmayacaktır, meraklanmayınız.