Q qwerty14628 Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 10 1 Nisan 2016 #1 Merhaba hesabımı silemedim ama silmek istiyorum. Google'da benden izinsiz Technopat'tan fotoğrafımı atmışlar. Lütfen silinsin içim rahatlasın ya da kalıcı ban atın. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2016
Merhaba hesabımı silemedim ama silmek istiyorum. Google'da benden izinsiz Technopat'tan fotoğrafımı atmışlar. Lütfen silinsin içim rahatlasın ya da kalıcı ban atın.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2016 #2 Hesap silme işlemi yapmıyoruz. Her sitede yüklediğiniz resimlere Google aracılığı ile ulaşmam mümkündür. Dilerseniz girmeyebilirsiniz. Ceza yemeniz yüklediğiniz resimlerin gözükmemesi anlamına gelmez.
Hesap silme işlemi yapmıyoruz. Her sitede yüklediğiniz resimlere Google aracılığı ile ulaşmam mümkündür. Dilerseniz girmeyebilirsiniz. Ceza yemeniz yüklediğiniz resimlerin gözükmemesi anlamına gelmez.