Instagram hesap üzerinden başkalarına mesaj atılmış

Emr2634

Decapat
Daha fazla  
Yardım edin arkadaşlar, hesabın şifresi ve koruması olmasına rağmen salı günü geceden itibaren sürekli farklı hesaplara aynı mesajları göndermişler, konumları biri Amerika biri İran gösteriyor ikisini de çıkarttım ama bu mesajlar başımı yakar diye çok korkuyorum. Sadece bu mesajların bir kısmı bir sürü atmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mesajları silin, silemiyorsanız hesabın çalındığına dair ingilizce bir mesaj gönderin.

Hepsine teker teker mesaj göndermesi uzun sürer, direkt BIOS'una yazarsa daha mantıklı olur.

O sorun değil de hesabıma sızan kim bilir neyime sızabilir ve kripto adına yazmışlar Rusça İngilizce falan.

O sorun değil de hesabıma sızan kim bilir neyime sızabilir ve kripto adına yazmışlar Rusça İngilizce falan.
Şu sıralar grabber linkler her yerde, en kötü tarafı da tıkladığın link seni gitmek istediğin yere gönderse bile bir şekilde alabiliyorlar şifreni vesaire. Şuan yapabileceğin her şeyi yaptın, bundan sonra linklere tıklamamaya bak sadece.

Direkt rapor atıp hesabı silmeye planladım artık en azından gidecek olan gitsin elimdekileri korumam lazım.

Şifreni değiştir. Telefonuna ve bilgisayarına format at. İşini sağlama al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…