amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 İçinde birçok oyun olan. Para da yatırdığım hesabım yok oldu. Geçen günlerde ismimi yenilememi istedi ve şu an hesapta hiçbir şey yok.
İçinde birçok oyun olan. Para da yatırdığım hesabım yok oldu. Geçen günlerde ismimi yenilememi istedi ve şu an hesapta hiçbir şey yok.
Sweak Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #2 amacor123 dedi: İçinde birçok oyun olan. Para da yatırdığım hesabım yok oldu. Geçen günlerde ismimi yenilememi istedi ve şu an hesapta hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey imkansız hesabın ismini yenilemesini isteyen bildirim mail yolu ile geldiyse phishing ile hesabı çaldırmış olabilirsiniz.
amacor123 dedi: İçinde birçok oyun olan. Para da yatırdığım hesabım yok oldu. Geçen günlerde ismimi yenilememi istedi ve şu an hesapta hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey imkansız hesabın ismini yenilemesini isteyen bildirim mail yolu ile geldiyse phishing ile hesabı çaldırmış olabilirsiniz.
Ç Çilekli Puding Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 174 Çözümler 3 14 Ocak 2024 #3 Destek'e yazın direkt bence hocam.
E Emenike10 Megapat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 172 Çözümler 1 14 Ocak 2024 #4 Epic Games'e mail atın aynı durum benim başımada geldi geri veriyorlar.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #5 Sweak dedi: Böyle bir şey imkansız hesabın ismini yenilemesini isteyen bildirim mail yolu ile geldiyse phishing ile hesabı çaldırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çalınması imkansız hocam. Google ile giriş yapılıyor hesaba.
Sweak dedi: Böyle bir şey imkansız hesabın ismini yenilemesini isteyen bildirim mail yolu ile geldiyse phishing ile hesabı çaldırmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çalınması imkansız hocam. Google ile giriş yapılıyor hesaba.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Ocak 2024 #6 amacor123 dedi: Çalınması imkansız hocam. Google ile giriş yapılıyor hesaba. Genişletmek için tıkla... Tam da onu yazmaya geliyordum. Acaba Google ile giriş yapılan hesaba normal şekilde mi giriş yapmaya çalıştınız diyecektim. Desteğe yazmanız tek seçenek gibi.
amacor123 dedi: Çalınması imkansız hocam. Google ile giriş yapılıyor hesaba. Genişletmek için tıkla... Tam da onu yazmaya geliyordum. Acaba Google ile giriş yapılan hesaba normal şekilde mi giriş yapmaya çalıştınız diyecektim. Desteğe yazmanız tek seçenek gibi.