D DeterieSs Zeptopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Steam'den birine satın aldığım skin için csfloattan skini aldım, teklifi onayları mısın dedim ve 15 yıl banladı. Desteğe yazdım, sizce açılır mı?
Steam'den birine satın aldığım skin için csfloattan skini aldım, teklifi onayları mısın dedim ve 15 yıl banladı. Desteğe yazdım, sizce açılır mı?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.900 Çözümler 17 16 Ekim 2024 #2 Steam çok katı. Ayrıca neden ban yediğini yazmamışsın. Takas banı mı yedin, oyundan mı ban yedin? Hesabın farklı bir kısıtlama mı aldı? Artı 0 Eksi
Steam çok katı. Ayrıca neden ban yediğini yazmamışsın. Takas banı mı yedin, oyundan mı ban yedin? Hesabın farklı bir kısıtlama mı aldı?
KS KS D DeterieSs Zeptopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 stalist dedi: Steam çok katı. Ayrıca neden ban yediğini yazmamışsın. Takas banı mı yedin, oyundan mı ban yedin? Hesabın farklı bir kısıtlama mı aldı? Genişletmek için tıkla... topluluk banı yedim, daha önce başlık açan bir kaç arkadaşın yorumlarına baktım bundan sonra dikkatli olun diye açmışlar banı ama değişmişmidir kurallar Artı 0 Eksi
stalist dedi: Steam çok katı. Ayrıca neden ban yediğini yazmamışsın. Takas banı mı yedin, oyundan mı ban yedin? Hesabın farklı bir kısıtlama mı aldı? Genişletmek için tıkla... topluluk banı yedim, daha önce başlık açan bir kaç arkadaşın yorumlarına baktım bundan sonra dikkatli olun diye açmışlar banı ama değişmişmidir kurallar
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.900 Çözümler 17 16 Ekim 2024 #4 DeterieSs dedi: Topluluk banı yedim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Steam çok katı bu konularda şahsen açılacağını sanmıyorum. Ama şansını dene. Ayrıca ekran görüntüsü atabilirsen daha detaylı bakma şansımız olur. Artı 0 Eksi
DeterieSs dedi: Topluluk banı yedim Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Steam çok katı bu konularda şahsen açılacağını sanmıyorum. Ama şansını dene. Ayrıca ekran görüntüsü atabilirsen daha detaylı bakma şansımız olur.
KS KS D DeterieSs Zeptopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 stalist dedi: Geçmiş olsun. Steam çok katı bu konularda şahsen açılacağını sanmıyorum. Ama şansını dene. Genişletmek için tıkla... hesabım 10 senelik bir hesap daha önce açılanlar olmuş tek umudum açılması şuan stalist dedi: Geçmiş olsun. Steam çok katı bu konularda şahsen açılacağını sanmıyorum. Ama şansını dene. Ayrıca ekran görüntüsü atabilirsen daha detaylı bakma şansımız olur. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
stalist dedi: Geçmiş olsun. Steam çok katı bu konularda şahsen açılacağını sanmıyorum. Ama şansını dene. Genişletmek için tıkla... hesabım 10 senelik bir hesap daha önce açılanlar olmuş tek umudum açılması şuan stalist dedi: Geçmiş olsun. Steam çok katı bu konularda şahsen açılacağını sanmıyorum. Ama şansını dene. Ayrıca ekran görüntüsü atabilirsen daha detaylı bakma şansımız olur. Genişletmek için tıkla...
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.900 Çözümler 17 16 Ekim 2024 #6 DeterieSs dedi: Hesabım 10 senelik bir hesap daha önce açılanlar olmuş tek umudum açılması şu an Eki Görüntüle 2330469 Genişletmek için tıkla... Belki sizi dolandırıcı olarak algılamış olabilirler. Bazıları sahte link falan atıyor ya. Desteğe yazın ben şahsi fikrimi söyledim sadece. Artı 0 Eksi
DeterieSs dedi: Hesabım 10 senelik bir hesap daha önce açılanlar olmuş tek umudum açılması şu an Eki Görüntüle 2330469 Genişletmek için tıkla... Belki sizi dolandırıcı olarak algılamış olabilirler. Bazıları sahte link falan atıyor ya. Desteğe yazın ben şahsi fikrimi söyledim sadece.
KS KS D DeterieSs Zeptopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #7 stalist dedi: Belki sizi dolandırıcı olarak algılamış olabilirler. Bazıları sahte link falan atıyor ya. Desteğe yazın ben şahsi fikrimi söyledim sadece. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim Artı 0 Eksi
stalist dedi: Belki sizi dolandırıcı olarak algılamış olabilirler. Bazıları sahte link falan atıyor ya. Desteğe yazın ben şahsi fikrimi söyledim sadece. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.900 Çözümler 17 16 Ekim 2024 #8 DeterieSs dedi: Anladım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... 15 yıl olduğunu nasıl anladınız? Maille mi attılar. Artı 0 Eksi
DeterieSs dedi: Anladım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... 15 yıl olduğunu nasıl anladınız? Maille mi attılar.
KS KS D DeterieSs Zeptopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #9 stalist dedi: 15 yıl olduğunu nasıl anladınız? Maille mi attılar. Genişletmek için tıkla... : Artı 0 Eksi
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.900 Çözümler 17 16 Ekim 2024 #10 DeterieSs dedi: Eki Görüntüle 2330472: Genişletmek için tıkla... Kumar sitesi ise yazdığınız site büyük ihtimal dediğim gibi dolandırıcılık şüphesindendir. Umarım kalkar. 15 yıl fazla. Artı 0 Eksi
DeterieSs dedi: Eki Görüntüle 2330472: Genişletmek için tıkla... Kumar sitesi ise yazdığınız site büyük ihtimal dediğim gibi dolandırıcılık şüphesindendir. Umarım kalkar. 15 yıl fazla.