D DeterieSs Zeptopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Steam'den birine satın aldığım skin için csfloattan skini aldım, teklifi onayları mısın dedim ve 15 yıl banladı. Desteğe yazdım, sizce açılır mı?
Steam'den birine satın aldığım skin için csfloattan skini aldım, teklifi onayları mısın dedim ve 15 yıl banladı. Desteğe yazdım, sizce açılır mı?
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.152 Çözümler 9 Yer Saratov 16 Ekim 2024 #31 DeterieSs dedi: hocam konuyu nasıl anladınız bilmiyorum fakat topluluğa mesaj atmadım zaten bir kullanıcının profiline yazdım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcının profili topluluk olmuyor mu kardeşim? Artı 0 Eksi
DeterieSs dedi: hocam konuyu nasıl anladınız bilmiyorum fakat topluluğa mesaj atmadım zaten bir kullanıcının profiline yazdım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcının profili topluluk olmuyor mu kardeşim?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 16 Ekim 2024 #32 Açılmasına sevindim. Muhtemelen hesap korumak için atmışlardır. Çalmaya karşı. Artı 0 Eksi
DukePleux1 Yoctopat Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #33 Topluluk banın kalktı mı? Aynı sorunu su an ben yasıyorum. Artı 0 Eksi