J justoverback Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 79 25 Şubat 2022 #1 1) Edit butonuna bastıktan sonra hesaplama yaptırırken aldığım hata. 2) Hesaplattıktan sonra ana sayfadaki textboxlara da göndermek istiyorum ancak aynı tarz hatalar alıyorum. Stringe veya int, Double'a çevirsemde olmuyor. Yardım aldığım link: How to create Gridview Popup Form Dosya Ekleri cuma1.png 11,2 KB · Görüntüleme: 64 cuma2.png 62,8 KB · Görüntüleme: 60 cuma3.png 89,8 KB · Görüntüleme: 45 cuma4.png 81,7 KB · Görüntüleme: 61 cuma5.png 59,3 KB · Görüntüleme: 57 cuma6.png 59,3 KB · Görüntüleme: 61 cuma7.png 65,1 KB · Görüntüleme: 71
1) Edit butonuna bastıktan sonra hesaplama yaptırırken aldığım hata. 2) Hesaplattıktan sonra ana sayfadaki textboxlara da göndermek istiyorum ancak aynı tarz hatalar alıyorum. Stringe veya int, Double'a çevirsemde olmuyor. Yardım aldığım link: How to create Gridview Popup Form
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Şubat 2022 #2 Tutarı evrensel alanda tanımlayablir misiniz?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.575 Makaleler 1 Çözümler 81 25 Şubat 2022 #3 Image olarak kod paylasilmaz. Ayrica finansal hesaplamalar icin Double kullanilmaz.
J justoverback Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 79 25 Şubat 2022 #4 Makoto Itou dedi: Tutarı evrensel alanda tanımlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tanımlayınca bu sefer "tutar" ı bulmuyor. Dediğinizi doğru uyguladıysam ekteki hatayı alıyorum. Dosya Ekleri czm.png 44,2 KB · Görüntüleme: 52
Makoto Itou dedi: Tutarı evrensel alanda tanımlayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tanımlayınca bu sefer "tutar" ı bulmuyor. Dediğinizi doğru uyguladıysam ekteki hatayı alıyorum.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #5 Secretları silip kodunuzu github'a yükler misiniz? Gerçekten ne yazdığınızı anlamak mümkün değil.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Şubat 2022 #6 justoverback dedi: Tanımlayınca bu sefer "tutar" ı bulmuyor. Dediğinizi doğru uyguladıysam ekteki hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tutarı evrensel alanda sadece tanıyınız, hesaplama yaptırmayın. Hesaplamayı butonun click eventinde yapabilirsiniz.
justoverback dedi: Tanımlayınca bu sefer "tutar" ı bulmuyor. Dediğinizi doğru uyguladıysam ekteki hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tutarı evrensel alanda sadece tanıyınız, hesaplama yaptırmayın. Hesaplamayı butonun click eventinde yapabilirsiniz.
J justoverback Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 79 28 Şubat 2022 #7 Captain Schettino dedi: Secretları silip kodunuzu GitHub'a yükler misiniz? Gerçekten ne yazdığınızı anlamak mümkün değil. Genişletmek için tıkla... GitHub - mberkayg/proje Contribute to mberkayg/proje development by creating an account on GitHub. github.com Umarım düzgün atabilmişimdir. Teşekkürler şimdiden.
Captain Schettino dedi: Secretları silip kodunuzu GitHub'a yükler misiniz? Gerçekten ne yazdığınızı anlamak mümkün değil. Genişletmek için tıkla... GitHub - mberkayg/proje Contribute to mberkayg/proje development by creating an account on GitHub. github.com Umarım düzgün atabilmişimdir. Teşekkürler şimdiden.