Hesaplar çalındıktan sonra Steam kendi kendine item aldı

uurcanfdn1

Kilopat
Esenlikler, 2-3 gün önce bilgisayarım hacklendi bir şekilde Discord ve bilgisayardan giriş yaptığım Instagram gibi hesaplarım çalındı. Hemen bir format attım hatta LTSC sürümüne geçtim Windows 11'de kendim için daha temiz olsun diye. Sonra ise tüm hesaplarımın maillerimin şifresini değiştirdim. Birkaç gündür hiçbir sıkıntı yokken sabah kalktığımda Steam'de var olan param ile arka plan satın alınmış. Cidden artık kafayı yemek üzereyim, bir kere daha bu başıma gelmişti.

Bunu nasıl yapıyorlar gerçekten anlamıyorum, daha ne yapmalıyım? Steam'de telefon doğrulamasından tut mail daha temiz olsun diye onun için yeni mail bir kurmuştum kendime ait telefon numarası üzerinden ama yok yine de o para ile gidip arka plan satın almışlar. Böyle bir güvenlik açığı olabilir mi gerçekten ya giriş izi bile yok ne telefonumda ne maillerimde.

Token olayı vardı. Tokeninizi ele geçirip sanki sizmiş gibi istedikleri fiyata istediği şeyi alabiliyorlar. Kendisi pahalıya arka plan koymuş ve sizden satın almış. Buraya girip varsa tokeni sıfırlayın Sign In

Bu şekilde boş olması lazım.

Ek olarak parayı geri almanızın yolu yok diye biliyorum. Aynı şeyi yaşamıştım ve desteğe yazmıştım. Yardım edemeyeceklerini söylemişlerdi.

token boş biliyorum maalesef para gelmiyor ama en azından bir daha yaşanmaması için ne yapmam gerekiyor bilmyiorum bu 2. başıma gelişi aynı ayda.

Bilgisayarınızı haftalık veya günlük virüs programı ile taratın. Malwarebytes öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…