Hesaplar çalınıp duruyor

St_Soloturk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, Steam hesabimdan başlayarak bütün hesaplarimi calmaya başladilar. Steam'den herkese gift olarak virus atiyorlar simdi de Instagram hesabimi caldilar ve Bitcoin ve +18 seyler paylaşiyorlar. Mail sifremi 2 kez degistirdim bilgisayarimi sifirladim coğu şifremi değiştim ne yapacağım hiç bilmiyorum yardim edin.

Hocam başınıza bir şey gelmez sadece o hesapları kullanırlar işte möesela benım Instagram'yı da calmıslardı 4 5 yıl önce halen daha kullanıyolar.

Hocam şifreyi değişip giriş yapan adamı attım arkadaşıma sorduğumda bana dedi ki her şeyini görüyorlar kredi kartı bilgilerini falan.

Hocam nasıl atıldığını ya da nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Hocam büyük ihtimal öyle bir şeyden kaynaklı oldu.

Genellikle ses açma tuşu ile açma-kapama tuşuna aynı anda basınca hard reset moduna girilir, ses açma kapama tuşuyla da menüler arası değişiklik yapılır, zaten ilk menüde wipe/reset seçenekleri olur.

Hocam siz büyük ihtimalle ya crack bir şey indirdiniz ya da bir oyunda hile açmak için executor tarzı bir şey indirdiniz.

Hocam mod indirmiştim şimdi de resetledim bir mod indirdim ama zibilyon tane virüs uygulamasına tarattım 5 dk gittim PC başından geldim bana SS'ler yağıyor.

Hocam mod indirmiştim şimdi de resetledim bir mod indirdim ama zibilyon tane virüs uygulamasına tarattım 5 dk gittim PC başından geldim bana SS'ler yağıyor.

Ama her şeyi değiştirdim dediniz, nasıl olabilir ki? Biri şaka falan yapıyor olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…