Arkadaşlar önce Instagram sonra Steam sonra da Discord hesabım çalındı. O hesapların insanlara mail scam mailleri atıldı. Instagram hesabım çalındıktan sonra bilgisayara ve telefona format atıp şifrelerimi değiştirip bütün hesaplarımı başka maile aktarıp 2 aşamalı doğrulama açtım ama buna rağmen yine Discord hesabımdan insanlara link attılar. Ne yapmam lazım?
Kullandığın cihazda yüksek ihtimalle virüs var onu bir antivirüs kullanarak tarat. Ne kadar değiştirirsen değiş aynı ip üzerinden erişim sağlıyor bu sayede aşamalı doğrulamaya takılmıyorlar.
Kullandığın cihazda yüksek ihtimalle virüs var onu bir antivirüs kullanarak tarat. Ne kadar değiştirirsen değiş aynı ip üzerinden erişim sağlıyor bu sayede aşamalı doğrulamaya takılmıyorlar.
Daha dün format attım bilgisayara şifreleri de değiştirdim ona rağmen bugün yine discord hesabımdan link gönderdiler arkadaşlara, Malwarebytes ile tarama yaptım ama hiç bir şey çıkmadı
Daha dün format attım bilgisayara şifreleri de değiştirdim ona rağmen bugün yine Discord hesabımdan link gönderdiler arkadaşlara, Malwarebytes ile tarama yaptım ama hiçbir şey çıkmadı
Öncelikle teşekkürler, Bu sabah USB ile format attım bilgisayara, telefonuda bı 3-4 gün önce fabrika ayarlarına dönmüştüm, bu olaylar olmaya başladığında. Dediğiniz gibi Pc'de güvenli modda Kaspersky ile tarama yaptım, telefonda da eset ile yaptım, ikiside temiz çıktı, Şifrelerimi bir kez daha değiştirdim ve açabildiğim her yerde 2FA açtım, İnşallah bir daha olmucak böyle birşey .
Öncelikle teşekkürler, Bu sabah USB ile format attım bilgisayara, telefonuda bir 3-4 gün önce fabrika ayarlarına dönmüştüm, bu olaylar olmaya başladığında. Dediğiniz gibi PC'de güvenli modda Kaspersky ile tarama yaptım, telefonda da ESET ile yaptım, ikisi de temiz çıktı, Şifrelerimi bir kez daha değiştirdim ve açabildiğim her yerde 2FA açtım, inşallah bir daha olmayacak böyle bir şey.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Yaptım temiz çıktı şu an herhangi Bir sıkıntı kalmadı gibi inşallah
Şifrelerimi değiştirdikten sonra hesaplarıma şifre değiştirme bağlantısı göndermeye başladılar, Microsoft ve Google hesaplarında cihazlarımda benden başka cihaz yok. Hala başka ülkelerden saat başı giriş yapmaya çalışıyolar ama hepsinde başarısız oturum açma şifre yanlış diyor. Endişelenmeli miyim ya da yurtdışından hesabıma girme denemesi yapmalarını engelleyebilir miyim
Yaptım temiz çıktı şu an herhangi Bir sıkıntı kalmadı gibi inşallah
Şifrelerimi değiştirdikten sonra hesaplarıma şifre değiştirme bağlantısı göndermeye başladılar, Microsoft ve Google hesaplarında cihazlarımda benden başka cihaz yok. Hala başka ülkelerden saat başı giriş yapmaya çalışıyolar ama hepsinde başarısız oturum açma şifre yanlış diyor. Endişelenmeli miyim ya da yurt dışından hesabıma girme denemesi yapmalarını engelleyebilir miyim?
Öncelikle artık seni bir havuza atmışlar. Sana denemeler yapacaklar. Şifreni benim gibi 25'ten fazla karakterli ve zor hazırla. Sisteminde Bitdefender kalsın. Yani risk altındasın ama ellerine de düşmedin.
Öncelikle artık seni bir havuza atmışlar. Sana denemeler yapacaklar. Şifreni benim gibi 25'ten fazla karakterli ve zor hazırla. Sisteminde Bitdefender kalsın. Yani risk altındasın ama ellerine de düşmedin.