F forsensei Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Her zaman olmasa da arada bir falan bilgisayardaki bütün açık oturumlar kapanıyor. Ben işlem yapmadığım halde Google, Instagram, Facebook hesapları. Sebebi nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar. Her zaman olmasa da arada bir falan bilgisayardaki bütün açık oturumlar kapanıyor. Ben işlem yapmadığım halde Google, Instagram, Facebook hesapları. Sebebi nedir sizce?
orhanaygun41 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 552 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 "Oturumu açık bırak" ya da "Oturum açık kalsın" diye altlarında küçük tikler olur onları işaretlerseniz sorun ortadan kalkar.
"Oturumu açık bırak" ya da "Oturum açık kalsın" diye altlarında küçük tikler olur onları işaretlerseniz sorun ortadan kalkar.
Wyna Centipat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 27 3 Haziran 2021 #3 Geçmişi sık sık siliyorsanız ''tümünü seç''i işaretlemiş olabilirsiniz.
F forsensei Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 orhanaygun41 dedi: "Oturumu açık bırak" ya da "oturum açık kalsın" diye altlarında küçük tikler olur onları işaretlerseniz sorun ortadan kalkar. Genişletmek için tıkla... Zaten onlar işaretli bilgisayarı açıyorum bakıyorum ki oturumlar kapanmış fakat her zaman olmuyor bu. Wyna dedi: Geçmişi sık sık siliyorsanız "tümünü seç"i işaretlemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanmam bu durum arada diğer bilgisayarımdada oluyor.
orhanaygun41 dedi: "Oturumu açık bırak" ya da "oturum açık kalsın" diye altlarında küçük tikler olur onları işaretlerseniz sorun ortadan kalkar. Genişletmek için tıkla... Zaten onlar işaretli bilgisayarı açıyorum bakıyorum ki oturumlar kapanmış fakat her zaman olmuyor bu. Wyna dedi: Geçmişi sık sık siliyorsanız "tümünü seç"i işaretlemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanmam bu durum arada diğer bilgisayarımdada oluyor.
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 199 Çözümler 2 26 Haziran 2022 #5 forsensei dedi: Zaten onlar işaretli bilgisayarı açıyorum bakıyorum ki oturumlar kapanmış fakat her zaman olmuyor bu. Sanmam bu durum arada diğer bilgisayarımdada oluyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatacağım ama sorunu buldun mu?
forsensei dedi: Zaten onlar işaretli bilgisayarı açıyorum bakıyorum ki oturumlar kapanmış fakat her zaman olmuyor bu. Sanmam bu durum arada diğer bilgisayarımdada oluyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatacağım ama sorunu buldun mu?