Hesaplar nasıl kurtarılır?

fennys10

Centipat
Daha fazla  
Az önce e-Devlet'ime giriş onayı veriyor musunuz diye bir mesaj geldi, ondan önce de sürekli Riot hesaplarıma birileri farklı lokasyonlardan giriyor. Sabah da Twitter hesabıma birisi girmeye çalışmış. Bundan 1.5 ya da 2 hafta önce de Discord hesabım çalındı. Yani ben hesaptayken birilerine otomatik mesaj attı. 2 tane anti virüs ile taradım bilgisayarı ama hiçbir şey bulmadı. Telefonu da taradım yine bir şey çıkmadı. Ne oluyor bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce e-Devlet'ime giriş onayı veriyor musunuz diye bir mesaj geldi, ondan önce de sürekli Riot hesaplarıma birileri farklı lokasyonlardan giriyor. Sabah da Twitter hesabıma birisi girmeye çalışmış. Bundan 1.5 ya da 2 hafta önce de Discord hesabım çalındı. Yani ben hesaptayken birilerine otomatik mesaj attı. 2 tane anti virüs ile taradım bilgisayarı ama hiçbir şey bulmadı. Telefonu da taradım yine bir şey çıkmadı. Ne oluyor bu?
IP ve şifrelerin gitmiştir onlara bence Gmail'i kurtarsan Geri herşeyi kurtarırsın Telefonunda ve Bilgisayarında bulunan Tüm Hesapların Şifrelerini değiştir. Bankacılık uygulaması varsa edevlet dahi. 2FA (2 Aşamalı Korumayı aç)

Az önce e-Devlet'ime giriş onayı veriyor musunuz diye bir mesaj geldi.
E devletine girmeye çalışıyorlar

@fennys10 edevlet şifreni değiştir. 2FA'yı aç

1752094093475.png

Bu normal bilgisayara ait bir şey mi?

Eki Görüntüle 2531433

Bu normal bilgisayara ait bir şey mi?
Ben bilmiyorum ama. Yapay zekaya göre evet.

paylaştığın görseldeki ntoskrnl.exe dosyası normal bir bilgisayara ait ve Windows işletim sisteminin kritik bir bileşenidir.

Bu dosya, "NT Kernel & System" (NT Çekirdek ve Sistem) olarak adlandırılır ve Windows'un temel çekirdeğini (kernel) oluşturur. Bilgisayarın açılması, donanımla iletişim kurması, uygulamaların çalışması gibi birçok hayati görevi bu dosya üstlenir.

Konum olarak C:\WINDOWS\system32 klasöründe olması da tamamen normaldir.

Yani endişelenmene gerek yok, bu dosya Windows'un sağlıklı çalışması için olması gereken bir sistem dosyasıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı