Hesaplar Neden Silinmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin sorusu gayet mantıklı ve yerinde. Neden mantıksız olsun yahu? Üye olup, içeriğine katkı sağladığın her platformdan istediğin zaman kullanıcı bilgilerini sildirmek kişinin en doğal hakkı olmalı diye düşünüyorum. " Hesap sildirme yok, girmezsin olur biter " gibi bir cevap çok sığ ve anlamsız. Site yetkilileri bu durumu tekrar gözden geçirirse daha iyi olur. Technopat gibi güzel oluşumlara bu tarz kısıtlamaları pek yakıştıramıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir foruma üye olup yazı yazıyorsan önceden bunu göze alarak yapmak daha iyi. Çat diye ortadan kaybolmak mantıklı gelmiyor. Sizin fikriniz de güzel tabi neden olmasın ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
@bitwise Yolu yok. Mesaj silme diye bir olay yok zaten. Mesajı attıktan sonra 1 saat düzenleme hakkın var.

Hesabından çıkış yap, bir daha da girme. Bu kadar basit.

O kadar basit degil iste. Mesele benim foruma girmemem degil, forumda bana ait herhangi bir seyi birakmak istememse ne yapacagiz? ( Tum mesaj, reaksyon vs hepsini silmek istiyorum diyelim ki )

Gayet de olmasi gereken bir sey bu ve eksiklik.

O kadar basit degil iste. Mesele benim foruma girmemem degil, forumda bana ait herhangi bir seyi birakmak istememse ne yapacagiz? ( Tum mesaj, reaksyon vs hepsini silmek istiyorum diyelim ki )

Gayet de olmasi gereken bir sey bu ve eksiklik.
Siteye üye olurken bunları kabul ederek üye oluyorsun. Kimsenin okumadığı talimatlar yani. Bu sebeple yöneticilerden hak talep edemez kimse. Söylediğin diğer pencereden bakınca mantıklı ama yöneticiler aynı fikirde değil.

Ben burada yazdiklarimdan sorumluyum, kanuna aykiri bir sey yazsam tek sorumlu ben olacagim.
Yasa dışı veya kanuna aykırı bir şeyi herkese açık bir alana yazıyorsan zaten bazı şeyleri göze almış veya karar vermişsin demektir. Bunun sokağa çıkıp veya emniyet merkezinin önüne gidip bağırmaktan farkı yok sonuçta. Buralar da siber güvenlik tarafından takip edilebiliyor sonuçta.

Buralar da siber güvenlik tarafından takip edilebiliyor sonuçta.
Anlaşıldı yakın bir zamanda Silivri'ye gidiyorum.
Doğru dürüst okumadan "iyi misiniz" tarzında iğneleyici cevaplar vermesseniz sevinirim. Uykunuz geldiyse yatın, bizim de sinirimizi bozmayın gece gece.
Ne zaman yatacağımı siz belirleyemezsiniz. Ayrıca sinir olmak istemiyorsanız foruma girmeyin. Bu forumda yüz çeşit insan tipi var. Ona sinir ol buna sinir ol. Biraz anlayışlı olun. Özür dilememe rağmen bunları yazmışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı