Hesaplara giriş yapılıyor

Trolen

Hectopat
Daha fazla  
Bir süre önce Instagram'ıma giriş yapıp şifre e-posta telefon hepsini değiştirdiler hesabı zar zor geri aldım. Sonra bu durum devam etmeye başladı Discord, LoL bugün de mega ve Reddit hesaplarıma girmişler. Hem telefona hem bilgisayara format attım fakat durum devam ediyor. Hala bazı hesaplara giriyorlar. Yine neye bulaştım böyle ben? Nasıl çözeceğim bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Formattan önce bilgisayarına neler indirmiştin? Torrent gibi dosyalar indirdinmi.Belkide formattan önce sana rat atmış olabilirler

Bir süre önce Instagram'ıma giriş yapıp şifre e-posta telefon hepsini değiştirdiler hesabı zar zor geri aldım. Sonra bu durum devam etmeye başladı Discord, LoL bugün de mega ve Reddit hesaplarıma girmişler. Hem telefona hem bilgisayara format attım fakat durum devam ediyor. Hala bazı hesaplara giriyorlar. Yine neye bulaştım böyle ben? Nasıl çözeceğim bu durumu?
Eposta ismini ve şifreni değiştir.Belkide başka kişilerde eposta hesabın vardır.Hiç kimseye epostanı verdinmi?

Formattan önce bilgisayarına neler indirmiştin? Torrent gibi dosyalar indirdinmi. Belkide formattan önce sana RAT atmış olabilirler.

E-posta ismini ve şifreni değiştir. Belkide başka kişilerde e-posta hesabın vardır. Hiç kimseye epostanı verdin mi?

Bir sürü hesabım var hatırlamadıklarım bile var onlara ne ne oldu bilmiyorum ama bildiğim aklıma gelen her şeyin şifresini değiştirdim. Ayrıca bir şey indirmedim fakat linkten vs bilmediğim bir anda yemiş olabilirim bilmiyorum açıkçası.

Bir sürü hesabım var hatırlamadıklarım bile var onlara ne ne oldu bilmiyorum ama bildiğim aklıma gelen her şeyin şifresini değiştirdim. Ayrıca bir şey indirmedim fakat linkten vs bilmediğim bir anda yemiş olabilirim bilmiyorum açıkçası.

E-postanı herhangi birine veya arkadaşına verdinmi.Verdiysen telefon ayarlarından hesaplara gir oyunlarının bağlı olduğu gmail hesabının oturumunu bütün cihazlardan kapat.
Sonra oyun ve kişisel hesaplarının bağlı olduğu gmaili değiştirebilirsin.

Birde eğer garanti olsun diyorsan wifi ni sıfırlamanı öneririm. Wifine erişim sağlayıp cihazlarına rat atmış olabilirler

Geçmiş olsun hesaplarını telefonla SMS ile 2 adımlı doğrulama ile kullanıyor muydun? Genelde şifreni hep aynı mı kullanıyorsun.

Evet genelde şifreler aynı oluyordu ve çoğunda 2 adımlı doğrulama yoktu şu an aklıma gelen her hesabın şifresini değiştiriyorum ama hatırlamadıklarıma tek tek giriyorlar sanırım anlayamadım durumu.

E-postanı herhangi birine veya arkadaşına verdinmi. Verdiysen telefon ayarlarından hesaplara gir oyunlarının bağlı olduğu Gmail hesabının oturumunu bütün cihazlardan kapat.
Sonra oyun ve kişisel hesaplarının bağlı olduğu Gmail'i değiştirebilirsin.

Bir de eğer garanti olsun diyorsan Wi-Fi'ni sıfırlamanı öneririm. Wifine erişim sağlayıp cihazlarına RAT atmış olabilirler.

Birine vermedim Wi-Fi işine bakacağım.

Evet genelde şifreler aynı oluyordu ve çoğunda 2 adımlı doğrulama yoktu şu an aklıma gelen her hesabın şifresini değiştiriyorum ama hatırlamadıklarıma tek tek giriyorlar sanırım anlayamadım durumu.

Birine vermedim Wi-Fi işine bakacağım.
Hesapların hem şifresini hemde bağlı oldukları gmail i değiştir

Peki virüs olup olmadığını nasıl anlayacağım Kaspersky malware ve kurdum tarattım bir şey yok telefona ESET kurdum onda da bir şey bulamadım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı