Hesaplara giriş yapılmaya çalışılıyor

huseyınqw

Decapat
Daha fazla  
Ne olduğunu anlamadım sanırım indirdiğim veya girdiğim bir siteden bir şey bulaştı. Önce Instagram hesabı gitti uygunsuz paylaşımlar yaptılar hesaptan sonra DC ve Steam hesaplarımdan arkadaş ekli kişilere virüslü 50 dolar linkleri atıldı. 2. aşama olan hesaplara giremiyorlar şu anlık ama banka hesaplarına kadar deniyorlar hala. Nasıl kurtulurum bu durumdan? Yani nasıl bırakırlar hesapları denemeyi? Ayrıca antivirüs bir şey bulamıyor PC'de.

Aynı durumu yaşıyorum.DC ve Steam hesaplarımdan arkadaşlarıma hediye 50 dolar mesajı atılıyor.Şifrelerimi sıkça değiştirmeme rağmen son 2 haftada sıkça yaşadım.Ayrıca malwarebytes antivirüs programını indirirken de bu hatayı alıyorum:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-23 173159.png
    27,1 KB · Görüntüleme: 17
Öncelikle banka hesabınız ile görüşün durumu anlatın. Geri dönüşü olmayan işler çıkabilir başınıza. Hesaplarınızı şifresini değiştirin ve çift faktörlü doğrulama ekleyin hesaplarınıza. Cihazınıza format atın şahsen. Önleminizi alın.

USB ile formatla sonra şifrelerini degistir. Tarayıcı eklentilerini kontrol et çok fazla kötü amaçlı Chrome eklentisi ortaya çıktı. Minimum eklenti tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…