Hesaplara izinsiz erişim girişimlerine karşı ne yapılmalı?

RtxPolat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayara gecenin dalgınlığıyla CMD'den bir şeylere izin verdim bir uygulamaya. Sabahında Steam EA Ubisoft Instagram Discord tüm hesaplarımı bot hesabı yapmıştı. Her hesabı geri alıp temizledim bilgisayarı da Kaspersky'la temizledim. 1 aydır sorun yoktu ama bugün Steam hesabımdaki 6 dolarla pazardan 10 centlik malzeme alınmış. Desteğe yazdım talep sonuçlanır mı onu da bilmiyorum. Bunun önüne nasıl geçeceğim çok sıkmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara gecenin dalgınlığıyla CMD'den bir şeylere izin verdim bir uygulamaya. Sabahında Steam EA Ubisoft Instagram Discord tüm hesaplarımı bot hesabı yapmıştı. Her hesabı geri alıp temizledim bilgisayarı da Kaspersky'la temizledim. 1 aydır sorun yoktu ama bugün Steam hesabımdaki 6 dolarla pazardan 10 centlik malzeme alınmış. Desteğe yazdım talep sonuçlanır mı onu da bilmiyorum. Bunun önüne nasıl geçeceğim çok sıkmaya başladı.
Google hesabınızda ve uygulamalarınıza bağlı olan kaynak postalarda 2FA (2 aşamalı doğrulamayı) açarak hesaplarınızı güvende tutabilirsiniz. Bu doğrulama sayesinde telefonunuza gelen kod sayesinde hesaba giriş sağlayabilirsiniz sadece. Ve 2FA'nın var olduğu tüm uygulamalarda bu güvenlik modunu açarsanız tüm uygulamalarda aynı şekilde telefon üzerinden doğrulama yapmanız gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00