Hesaplarda sürekli yaşanan şüpheli aktiviteler

Ahmet871

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2022 yılı içerisinde başıma tuhaf olaylar geldi. Öncelikle bir gün YT'de yayın açayım dedim, 50 abone falan vardı. Birkaç video, ilk önce videoları bulamadım ve farklı videolar buldum, yabancı biri yüklemişti. 3 tane video, hepsi oyun hilesi ve benim kanalımdı. Daha sonra YT hesabım kapandı ve başka hesaba geçip oradan kullandım, ardından tüm sosyal medya, oyun hesaplarımdan mail gelmeye başladı. Giriş kodu geliyordu ve dünyanın her yerinden oluyordu. Bir süre sonra sadece Twitter yaptılar, şimdi de Discord'da rastgele sunuculara giriyorum ve 2AD açık. Sabah bakıyorum başka bir sunucudayım, şu an dün yine Twitter'ıma giriş denemesi olmuş şifreyi değiştirmeme rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tüm cihazlarınızda virüs taraması yapın ve hesaplarınızı yabancı cihazlardan çıkarın. Daha sonra önce e-mail ve sonra tüm hesaplarınızın şifrelerini değiştirin.

Arkadaşlar merhaba, 2022 yılı içerisinde başıma tuhaf olaylar geldi. Öncelikle bir gün YT'de yayın açayım dedim, 50 abone falan vardı. Birkaç video, ilk önce videoları bulamadım ve farklı videolar buldum, yabancı biri yüklemişti. 3 tane video, hepsi oyun hilesi ve benim kanalımdı. Daha sonra YT hesabım kapandı ve başka hesaba geçip oradan kullandım, ardından tüm sosyal medya, oyun hesaplarımdan mail gelmeye başladı. Giriş kodu geliyordu ve dünyanın her yerinden oluyordu. Bir süre sonra sadece Twitter yaptılar, şimdi de Discord'da rastgele sunuculara giriyorum ve 2ad açık. Sabah bakıyorum başka bir sunucudayım, şu an dün yine Twitter'ıma giriş denemesi olmuş şifreyi değiştirmeme rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim?

RAT yemiş olabilirsiniz kullandığınız bilgisayarlara format atın. APK kullanıyorsanız telefonunuza da atmanızı öneririm.

Öncelikle iyi bir antivirüs ile bilgisayarı taratın. Her ne kadar 2AD açık olsa ve sık sık şifrenizi değiştirseniz de çerezler üzerinden girebiliyorlar. Halen devam ederse en son çare temiz format olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı