Hesaplarıma erişilmeye çalışılıyor

halfhead

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 3100, GTX 1650 GP, Biostar B450MH, Crucial Ballistix CL16 8x2, Netac N535S
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 1 hafta önce Instagram hesabımda benden habersiz takip etme ve post beğenme olayı yaşandı. 2 adımlı doğrulama açık olmasına rağmen herhangi bir bildirim vs. gelmedi. Şifresini değiştirdim sonrasında problem olmadı. Sonrasında Twitter hesabımda farklı paylaşımlar olmuştu ve yine şifresini değiştirdikten sonra olay yaşamadım. Ardından 2. Steam hesabıma Rusya'dan giriş iki kere giriş denemeleri oldu, guardla erişim sağlayamadı. Facebook'ta da aynı olayları yaşadım ve her şeyini bir anda değiştirdi, onayını yapıp kurtarabilidim. Şimdi ise benim bile unuttuğum Outlook hesabıma giriş yapmayı denemiş.

Kaspersky ile tam tarama yaptım, web koruması açık ama hiçbir sonuç alamıyorum. Bunun sebebi hesapların verilerinin alınmış olması mı? Format harici kurtulmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 hafta önce Instagram hesabımda benden habersiz takip etme ve post beğenme olayı yaşandı. 2 adımlı doğrulama açık olmasına rağmen herhangi bir bildirim vs. gelmedi. Şifresini değiştirdim sonrasında problem olmadı. Sonrasında Twitter hesabımda farklı paylaşımlar olmuştu ve yine şifresini değiştirdikten sonra olay yaşamadım. Ardından 2. Steam hesabıma Rusya'dan giriş iki kere giriş denemeleri oldu, guardla erişim sağlayamadı. Facebook'ta da aynı olayları yaşadım ve her şeyini bir anda değiştirdi, onayını yapıp kurtarabilidim. Şimdi ise benim bile unuttuğum Outlook hesabıma giriş yapmayı denemiş.

Kaspersky ile tam tarama yaptım, web koruması açık ama hiçbir sonuç alamıyorum. Bunun sebebi hesapların verilerinin alınmış olması mı? Format harici kurtulmak mümkün mü?
Hesap bilgilerini biliyor olmalı bu sayede izsiz giriş yapmış format atmak birşeyi değiştirmez tüm hesapların şifresini kurtarma postası falan ne varsa değiştir.virüs varsa at tabi format.

Son düzenleme:
Hesap bilgilerini biliyor olmalı bu sayede izsiz giriş yapmış format atmak birşeyi değiştirmez tüm hesapların şifresini kurtarma postası falan ne varsa değiştir. Virüs varsa at tabi format.
Virüs tarama yaptığımda görünmüyor, kullanımlarda olağan dışı bir şey yok. Sanırım format atacağım.

Format atmalısın ve artık her linke tıklamamalı, her şeyi indirmemelisin. Ayrıca parola yöneticisi kullan.
Her link değilde geçen gün photoshop yüklemiştim, önceden yüklediğim sorun yaşamadığım bir şeydi. Muhtemelen onunla alakalıdır.

Virüs tarama yaptığımda görünmüyor, kullanımlarda olağan dışı bir şey yok. Sanırım format atacağım.

Her link değil de geçen gün Photoshop yüklemiştim, önceden yüklediğim sorun yaşamadığım bir şeydi. Muhtemelen onunla alakalıdır.

Photoshop yükledin diye bir şey olmaz. Crack kullanmıyorsan tabii :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı