Hesaplarıma Sürekli Birisi Giriyor

• Konuyu başlatan cata
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.437

cata

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Uzun bir zamandır Spotify hesabıma giriş yapılıyordu, şifre değiştiriyordum yine giriliyordu. Hatta en son 50 karakterlik bir şifre koydum ama nafile. Artık kabullenmiştim durumu ama bir şey daha oldu, Instagram hesabıma da girdiler. Instagram hesabımı siliyordum zaten o yüzden giriş yapıp yeniden silmeye koydum. Ama bugün şöyle bir şey oldu, 2. e-posta hesabıma kayıtlı olan yan Discord hesabıma giriş yapıldı. (Diğer e-postama da erişildi yani) Yani yapıldı diyorum ama bilmiyorum gerçekten girildi mi, çünkü farklı bir yerden girildiğinde e-postaya gelen mesajı doğrulamak gerekiyor. Giren kişi VPN ile giriyor sürekli farklı yerlerde tabii. Ben bu durumdan nasıl kurtulurum, Kaspersky var bilgisayarda hiçbir şey tespit etmedi normal bir haldeyken ama şimdi tam tarama yaptıracağım muhtemelen saatler alacak. En son ihtimal format atacağım ama şu an flash diskim bende değil. Nasıl kurtulurum bundan, format çözer mi ondan bile emin değilim?

(Görsellerin hepsinden birer tane ekledim ama daha fazla kez farklı farklı yerlerden giriş yapmayı denediler.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-22 124239.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-22 124239.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 114
  • Ekran görüntüsü 2023-01-22 124335.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-22 124335.png
    28,2 KB · Görüntüleme: 114
  • Ekran görüntüsü 2023-01-22 124433.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-22 124433.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 110
Selam. Uzun bir zamandır Spotify hesabıma giriş yapılıyordu, şifre değiştiriyordum yine giriliyordu. Hatta en son 50 karakterlik bir şifre koydum ama nafile. Artık kabullenmiştim durumu ama bir şey daha oldu, Instagram hesabıma da girdiler. Instagram hesabımı siliyordum zaten o yüzden giriş yapıp yeniden silmeye koydum. Ama bugün şöyle bir şey oldu, 2. e-posta hesabıma kayıtlı olan yan Discord hesabıma giriş yapıldı. (diğer e-postama da erişildi yani) yani yapıldı diyorum ama bilmiyorum gerçekten girildi mi, çünkü farklı bir yerden girildiğinde e-postaya gelen mesajı doğrulamak gerekiyor. Giren kişi VPN ile giriyor sürekli farklı yerlerde tabii. Ben bu durumdan nasıl kurtulurum, Kaspersky var bilgisayarda hiçbir şey tespit etmedi normal bir haldeyken ama şimdi tam tarama yaptıracağım muhtemelen saatler alacak. En son ihtimal format atacağım ama şu an flash diskim bende değil. Nasıl kurtulurum bundan, format çözer mi ondan bile emin değilim?

(Görsellerin hepsinden birer tane ekledim ama daha fazla kez farklı farklı yerlerden giriş yapmayı denediler.)

Keylogger bulaşmış gibi geldi bana. Sağlam bir antivirüs ile tam tarama yapın hesaplara çift faktörlü doğrulamayı açıp farklı bir ağa bağlı farklı bir cihazdan tüm hesapların şifrelerini değiştirin.

Hocam çok bariz bir şekilde rat yemişsiniz şifreyi değişseniz bile karşı tarafa bir şekilde gidiyor en iyi çözüm temiz bir format atmak formatı atarken telefondan şifreleri değişirseniz sizin için iyi olur.

Dostum bunu formatın kurtaracağını pek sanmıyorum. Sanırım hesapların bi log'a vs. düşmüş, kısaca pek iyi ellerde değil. O Maillerinden ve hesaplarından kurtul bence.

Selam. Uzun bir zamandır Spotify hesabıma giriş yapılıyordu, şifre değiştiriyordum yine giriliyordu. Hatta en son 50 karakterlik bir şifre koydum ama nafile. Artık kabullenmiştim durumu ama bir şey daha oldu, Instagram hesabıma da girdiler. Instagram hesabımı siliyordum zaten o yüzden giriş yapıp yeniden silmeye koydum. Ama bugün şöyle bir şey oldu, 2. e-posta hesabıma kayıtlı olan yan Discord hesabıma giriş yapıldı. (diğer e-postama da erişildi yani) yani yapıldı diyorum ama bilmiyorum gerçekten girildi mi, çünkü farklı bir yerden girildiğinde e-postaya gelen mesajı doğrulamak gerekiyor. Giren kişi VPN ile giriyor sürekli farklı yerlerde tabii. Ben bu durumdan nasıl kurtulurum, Kaspersky var bilgisayarda hiçbir şey tespit etmedi normal bir haldeyken ama şimdi tam tarama yaptıracağım muhtemelen saatler alacak. En son ihtimal format atacağım ama şu an flash diskim bende değil. Nasıl kurtulurum bundan, format çözer mi ondan bile emin değilim?

Hocam bilgisayardan mı giriyorsunuz ona göre bir şey söyleyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı