Selamlar. Uzun bir zamandır Spotify hesabıma giriş yapılıyordu, şifre değiştiriyordum yine giriliyordu. Hatta en son 50 karakterlik bir şifre koydum ama nafile. Artık kabullenmiştim durumu ama bir şey daha oldu, Instagram hesabıma da girdiler. Instagram hesabımı siliyordum zaten o yüzden giriş yapıp yeniden silmeye koydum. Ama bugün şöyle bir şey oldu, 2. e-posta hesabıma kayıtlı olan yan Discord hesabıma giriş yapıldı. (Diğer e-postama da erişildi yani) Yani yapıldı diyorum ama bilmiyorum gerçekten girildi mi, çünkü farklı bir yerden girildiğinde e-postaya gelen mesajı doğrulamak gerekiyor. Giren kişi VPN ile giriyor sürekli farklı yerlerde tabii. Ben bu durumdan nasıl kurtulurum, Kaspersky var bilgisayarda hiçbir şey tespit etmedi normal bir haldeyken ama şimdi tam tarama yaptıracağım muhtemelen saatler alacak. En son ihtimal format atacağım ama şu an flash diskim bende değil. Nasıl kurtulurum bundan, format çözer mi ondan bile emin değilim?
(Görsellerin hepsinden birer tane ekledim ama daha fazla kez farklı farklı yerlerden giriş yapmayı denediler.)
(Görsellerin hepsinden birer tane ekledim ama daha fazla kez farklı farklı yerlerden giriş yapmayı denediler.)