Emure
Hectopat
Daha fazla
İyi günler son zamanlarda sık sık hesaplarımın şifrelerinin değiştirilmesiyle ya da hesabımdan bir şeyler paylaşılmasıyla ilgili sorunlar yaşıyorum. Mesela 1 ay kadar önce Instagram hesabımdan Elon Musk ve Ethereum ile ilgili paylaşımlar yapılmıştı ama hesabımın ne şifresi ne de e postası değiştirilmeden yapıldı bunlar. Bunun dışında benzer bir olay Steam hesabımda da gerçekleşti, hesabımdan arkadaşlarımda ekli olan herkese 50 dolar Steam check i ile ilgili linkler atıldı ama aynı şekilde bu durumda da hesaplarımın şifresi veya epostası değiştirilmemişti. Son durum bugün başıma geldi, Epic Games hesabımdan şifre değiştirme talebi gönderilmiş ve şifrem sıfırlanmıştı. Epostam değiştirilmediği için şifremi ve epostamı değiştirdim. Google hesaplarımın giriş yerlerini kontrol ettiğimde de Rusya'dan giriş yapılmaya çalışıldığını gördüm. İlk anlattığım Elon Musk ve Ethereum olayını da internette arattığımda karşıma Ruslar çıkmıştı. Bu son zamanlarda artan bir durum mu yoksa benim yaptığım bir hatadan dolayı mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: