Hesapların çalınma sebebi ne olabilir?

RAT yemişlerdir.

Virüs harici hesap paylaşımı olabilir diye düşünüyorum. Hesabınızı paylaştığınız arkadaşınızın PC'sinin güvenilirliği hakkında bir bilginiz yok. Olan da "aman ne olacak sanki" deyip söylemiyor olabilir. Onun harici yine bazı oyun ve sosyal medya platformlarının web sitelerinin yeterince güvenlikli olduğunu sanmıyorum. Özellikle LoL oynayan oyuncular bunu biliyordur. Ben kendi PC'mi oldukça güvenli kullanmaya özen gösteren birisi olarak bir dönem web site üzerinden çok sık bilet göndermiştim ve hesabım çalınmıştı. Çalan kişide tahmin ettiğim üzere web site üzerinden erişim sağladığını söylemişti. Hala var mı bilmiyorum ama eskiden çok sık Instagram hesapları da çalınıyordu. Nasıl yaptıklarını bilmiyorum lakin mağdur olan arkadaşlarım vardı. Her şeyi sıfırlayıp yeni bir hesap açtıklarında bile bırakın bir şey indirmeyi, mail bile almadan çalınıyordu hesapları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…