Steam Hesapta başka kişilere rastgele mesajlar atılıyor

prussia

Decapat
Daha fazla  
Steam kendi kendine mesaj atmış. Herkese örneğin fotoğraftaki gibi ve daha sıkıntılı olanı CS2'deki envanterimi de kendiliğinden satmış. Sizce ne yapmalıyım nedir bunun kaynağı?

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-10_201400906.png
    resim_2023-12-10_201400906.png
    72,4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam kendi kendine mesaj atmış. Herkese örneğin fotoğraftaki gibi ve daha sıkıntılı olanı CS2'deki envanterimi de kendiliğinden satmış. Sizce ne yapmalıyım nedir bunun kaynağı?
Hocam, hesabınız çalınmış. Tüm bilgileri değiştirin, e-mailiniz dahil buna. Bence e-mail şifrenizi falanda değiştirin.

Hesabınızı çalmışlar hocam ama ilginç ki hala erişiminiz var hesaba. Öncelikle şifrenizi değiştirin (Yalnızca Steam'i değil, Gmail'inizin şifresini de güvenlik amaçlı değiştirebilirsiniz). Ardından virüs taraması yapın farkına varmadan indirdiğiniz zararlı bir yazılım sebebiyle hesabınız çalınmış olabilir. Malwarebytes işinizi görür.

Gmail'imi değiştirdim şifremi de değiştireceğim Gmail'i daha sıfır açtım Steam Guard da var tüm cihazlarda da erişimimi kestim bunlar yeterli olur mu format atmalı mıyım sizce?

Gmail'imi değiştirdim şifremi de değiştireceğim Gmail'i daha sıfır açtım Steam Guard da var tüm cihazlarda da erişimimi kestim bunlar yeterli olur mu format atmalı mıyım sizce?
Bilgisayarınızda virüs olduğunu düşünüyorsanız taramanız yeterli. Dediklerimizi yapmanıza rağmen tekrar çalınırsa farklı antivirüs denemeyi veya format atmayı düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00