Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Steam key satın aldım. Ürün bende var hangi oyun olduğu gözükmüyor ama, nereden bakarız? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 28 Temmuz 2023 #2 Hesap detayları > Lisans ve ürün anahtarı aktivasyonlarını görüntüle
Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 181951 dedi: Hesap detayları > lisans ve ürün anahtarı aktivasyonlarını görüntüle. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle değil Key'de çıkan oyun bende var ve tamam yazısı gözükmüyor.
181951 dedi: Hesap detayları > lisans ve ürün anahtarı aktivasyonlarını görüntüle. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle değil Key'de çıkan oyun bende var ve tamam yazısı gözükmüyor.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 Başka bir hesapta deneyip kodu onaylamadan adına bakabiliyorsunuz sanırım.
Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 mayuice dedi: Başka bir hesapta deneyip kodu onaylamadan adına bakabiliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir arkadaşıma güvenmiyorum.
mayuice dedi: Başka bir hesapta deneyip kodu onaylamadan adına bakabiliyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir arkadaşıma güvenmiyorum.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #6 Efems dedi: Hocam hiçbir arkadaşıma güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendiniz hesap açın.
Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #7 mayuice dedi: Kendiniz hesap açın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de öyle bir özellik yoksa sıkıntı olmasın.
mayuice dedi: Kendiniz hesap açın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de öyle bir özellik yoksa sıkıntı olmasın.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #8 Efems dedi: Hocam bir de öyle bir özellik yoksa sıkıntı olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun zaten sizde varsa ne fark edecek? Bu arada şimdi baktım göremezsiniz etkinleştirmeden yani farklı hesapta denemeyin.
Efems dedi: Hocam bir de öyle bir özellik yoksa sıkıntı olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun zaten sizde varsa ne fark edecek? Bu arada şimdi baktım göremezsiniz etkinleştirmeden yani farklı hesapta denemeyin.
Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #9 mayuice dedi: Hocam oyun zaten sizde varsa ne fark edecek? Bu arada şimdi baktım göremezsiniz etkinleştirmeden yani farklı hesapta denemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığım arkadaş %10 eksik fiyatına alıyor o yüzden.
mayuice dedi: Hocam oyun zaten sizde varsa ne fark edecek? Bu arada şimdi baktım göremezsiniz etkinleştirmeden yani farklı hesapta denemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığım arkadaş %10 eksik fiyatına alıyor o yüzden.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #10 Efems dedi: Hocam aldığım arkadaş %10 eksik fiyatına alıyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Göremezsiniz gibi hocam. Adama verip o kullandıktan sonra size uygun parayı atması sanırım tek çare.
Efems dedi: Hocam aldığım arkadaş %10 eksik fiyatına alıyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Göremezsiniz gibi hocam. Adama verip o kullandıktan sonra size uygun parayı atması sanırım tek çare.