Steam Hesapta haberim olmadan harcama yapılmış

Kwayp

Hectopat
Daha fazla  
Steam hesabımdan bugün 2 defa 50 dolarlık cüzdana bakiye yüklenmiş ilki yüklenmiş 2.si yetersiz bakiye olduğundan uyarı vermiş Steam'den iade talebi ve yardım talebinde bulundum başka yapmam gereken bir şey var mı cüzdana bütün param yatırılmış kart bilgilerimi sildim bütün cihazlardan çıkış yaptım giriş yaparken mobil doğrulama gelmeden nasıl giriş yapıp harcama yapılabiliyor?

Steam desteğe yaz giriş zamanlarını iste belki verirler oradan bakarsın.

herhangi bir siteye şifrelerini ve otomatik ödemelerini sakın kayddetme mail hesabın çalınmıştır gelen postaları silmişlerdir kendi steam hesaplarından 0.03 cent değerinde itemi 50 dolara satışa koymuşlardır senin steam hesabına girip bakiyen ile o 3 cent değerindeki itemi 50 dolara almışlardır ve senin 50 dolar onların hesabına havale olmuştur şifrelerinizi değiştirin 2 adım doğrulamaları aktif yapın ve google parolalar otomatik şifre doldurmaları otomatik ödeme yöntemleri şifreleri değiştirdikten sonra asla ve asla kullanmayın şifrelerinizi otomatik doldurmaya kaydettirmeyin resmen bu bir açık ne kaydetiyseniz hepsini değiştirmeye çalışın çünkü hepsi ellerinde bilgisayara format irüs taraması gerekirse depolama cihazlarını değiştirin anakartıda değiştirin bilgisayarı komple atın :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…