kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Arkadaşım Spiderman 2 almış, merak ettiğim şu arkadaşım oyunda olduğu zaman onun hesabından ben de oyuna girebilir miyim?
Arkadaşım Spiderman 2 almış, merak ettiğim şu arkadaşım oyunda olduğu zaman onun hesabından ben de oyuna girebilir miyim?
Çözüm Kerem szer 4 Şubat 2025 Sol üstten Steam yazısına tıklayın oradan "çevrimdışı ol" seçeneğini seçin.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 kaganonat dedi: Arkadaşım Spider-Man 2 almış, merak ettiğim şu arkadaşım oyunda olduğu zaman onun hesabından ben de oyuna girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çevrimdışı modda oynanabiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
kaganonat dedi: Arkadaşım Spider-Man 2 almış, merak ettiğim şu arkadaşım oyunda olduğu zaman onun hesabından ben de oyuna girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çevrimdışı modda oynanabiliyor diye biliyorum.
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 435 Çözümler 2 4 Şubat 2025 #3 kaganonat dedi: Arkadaşım Spiderman 2 almış, merak ettiğim şu arkadaşım oyunda olduğu zaman onun hesabından ben de oyuna girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Offline evet ama online oynayamazsınız. Zaten İtemSatış'ta falan satılan oyunlar bu şekilde çalışıyor. Artı 0 Eksi
kaganonat dedi: Arkadaşım Spiderman 2 almış, merak ettiğim şu arkadaşım oyunda olduğu zaman onun hesabından ben de oyuna girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Offline evet ama online oynayamazsınız. Zaten İtemSatış'ta falan satılan oyunlar bu şekilde çalışıyor.
KS KS kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #4 Kerem szer dedi: Offline evet ama online oynayamazsınız. Zaten İtemSatış'ta falan satılan oyunlar bu şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çevrimdışı moda nasıl alıyorum? Artı 0 Eksi
Kerem szer dedi: Offline evet ama online oynayamazsınız. Zaten İtemSatış'ta falan satılan oyunlar bu şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çevrimdışı moda nasıl alıyorum?
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 435 Çözümler 2 4 Şubat 2025 #5 Sol üstten Steam yazısına tıklayın oradan "çevrimdışı ol" seçeneğini seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS kaganonat Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #6 Kerem szer dedi: Eki Görüntüle 2416133 Sol üstten Steam yazısına tıklayın oradan "çevrimdışı ol" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Artı 0 Eksi
Kerem szer dedi: Eki Görüntüle 2416133 Sol üstten Steam yazısına tıklayın oradan "çevrimdışı ol" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 435 Çözümler 2 4 Şubat 2025 #7 kaganonat dedi: Sağolun hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam. Artı 0 Eksi