NErsevin Megapat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #11 Murat Can Şimşek dedi: 7 yıl sonra profilden siliniyor ban yediğinin yazısı fakat hala banlı kalıyorsun. Ek bilgi olarak yazayım dedim Genişletmek için tıkla... Hocam hesabım 8.5 yıllık nasıl kaldıracağız? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Screenshot_2025-03-14-00-38-27-782_com.android.chrome.jpg 63,4 KB · Görüntüleme: 22
Murat Can Şimşek dedi: 7 yıl sonra profilden siliniyor ban yediğinin yazısı fakat hala banlı kalıyorsun. Ek bilgi olarak yazayım dedim Genişletmek için tıkla... Hocam hesabım 8.5 yıllık nasıl kaldıracağız? Yardımcı olursanız sevinirim.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.033 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Mart 2025 #12 NErsevin dedi: Hocam hesabım 8.5 yıllık nasıl kaldıracağız? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sadece VAC yasakları 7 yıl sonra ortadan kalkar ama oyun yasakları kalkmaz. (Kaldırma işlemi sadece görseldir, sadece yazı gidiyor.)
NErsevin dedi: Hocam hesabım 8.5 yıllık nasıl kaldıracağız? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sadece VAC yasakları 7 yıl sonra ortadan kalkar ama oyun yasakları kalkmaz. (Kaldırma işlemi sadece görseldir, sadece yazı gidiyor.)
NErsevin Megapat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #13 Murat Can Şimşek dedi: Sadece VAC yasakları 7 yıl sonra ortadan kalkar ama oyun yasakları kalkmaz. (Kaldırma işlemi sadece görseldir, sadece yazı gidiyor.) Genişletmek için tıkla... Tamam, bende bunu istiyorum fakat bende yazı gitmiyor başka profilden bakınca gözüküyor. Ayarı nerededir?
Murat Can Şimşek dedi: Sadece VAC yasakları 7 yıl sonra ortadan kalkar ama oyun yasakları kalkmaz. (Kaldırma işlemi sadece görseldir, sadece yazı gidiyor.) Genişletmek için tıkla... Tamam, bende bunu istiyorum fakat bende yazı gitmiyor başka profilden bakınca gözüküyor. Ayarı nerededir?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.033 Çözümler 85 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Mart 2025 #14 NErsevin dedi: Tamam, bende bunu istiyorum fakat bende yazı gitmiyor başka profilden bakınca gözüküyor. Ayarı nerededir? Genişletmek için tıkla... Sizinki VAC yasaklaması yazmıyorsa asla gitmez sonsuza kadar kalır. Bunun bir ayarı yok malesef.
NErsevin dedi: Tamam, bende bunu istiyorum fakat bende yazı gitmiyor başka profilden bakınca gözüküyor. Ayarı nerededir? Genişletmek için tıkla... Sizinki VAC yasaklaması yazmıyorsa asla gitmez sonsuza kadar kalır. Bunun bir ayarı yok malesef.