Steam Hesaptan 100 USD çekmiş.

John Keating

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Türkiye
İyi günler. ''WL* STEAM PUCHASE'' isimli şirket hesabımdan iki seferde 50 USD*2 olarak para çekmiş. Görsel ektedir. Bu durumda ne yapmalıyım? Kredi kartımı kapattım. Destek olursanız sevinirim.

28615.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart kapatıldıktan sonra da iadeler gerçekleştirilebiliyor. Yanlış bilgiler üzerinden yorum yapıyorsunuz. Ayrıca konuyu tam okursanız konu sahibinin zaten kartı kapattığını görebilirsiniz.
Yorumda kesin konuşmadığım gibi muamma kelimesinin anlamı da bilinmeyen, bilmecedir. Kapalı karta iade yapılabiliyorsa iki seçenekte makul. Kart sahibi iki seçeneği de değerlendirebilir.

Yorumda kesin konuşmadığım gibi muamma kelimesinin anlamı da bilinmeyen, bilmecedir. Kapalı karta iade yapılabiliyorsa iki seçenekte makul. Kart sahibi iki seçeneği de değerlendirebilir.
Veya illa bir seçeneği seçmek yerine ikisini de bilgilendirebilir dostum. Biriyle iletişime geçince diğeriyle iletişime geçemez diye bir kural yok. İkisiyle de iletişime geçince arkadaş bir şey kaybetmiyor. Evet, muamma diyerek bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmışsınız.

Veya illa bir seçeneği seçmek yerine ikisini de bilgilendirebilir dostum. Biriyle iletişime geçince diğeriyle iletişime geçemez diye bir kural yok. İkisiyle de iletişime geçince arkadaş bir şey kaybetmiyor. Evet, muamma diyerek bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmışsınız.
Teşekkür ederim. Akşam Steam' den de destek alacağım. Umarım destek olurlar. Ayrıca tartışmaya gerek yok. İkinize de desteğiniz için teşekkür ederim. @Bcansiz74 @DepresifTanrı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı