Steam Hesaptan save dosyası aktarma

Ana De Armas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İyi sosyaller hocalarım. Bir sorun ile uğraşıyorum çözümü var mı? Bulamadım maalesef. Kendi ana Steam hesabımdan dispatch oynuyorum lakin hesap ortak olduğu için bazen oyun giremiyorum. Bu yüzden kendim bir hesap oluşturup hesabı aileye kattım lakin ana hesabımdaki saveler bu aileye eklediğim hesaba aktarılmamış. Oyun sıfırdan başlıyor yeni hesapta. Acaba bunun bir çözümü var mı?

@YüzbaşıJohnPrice
@CyHaN_Atalay
@UmutMelihAkyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İyi sosyaller hocalarım. Bir sorun ile uğraşıyorum çözümü var mı? Bulamadım maalesef. Kendi ana Steam hesabımdan dispatch oynuyorum lakin hesap ortak olduğu için bazen oyun giremiyorum. Bu yüzden kendim bir hesap oluşturup hesabı aileye kattım lakin ana hesabımdaki saveler bu aileye eklediğim hesaba aktarılmamış. Oyun sıfırdan başlıyor yeni hesapta. Acaba bunun bir çözümü var mı?

@YüzbaşıJohnPrice
@CyHaN_Atalay
@UmutMelihAkyol

C:\Users\[Username]\AppData\Local\Dispatch\Saved\SaveGames. burada olması lazım hocam savein.

C:\Users\[Username]\AppData\Local\Dispatch\Saved\SaveGames. burada olması lazım hocam savein.

Hocam saveleri kopyalayıp attım lakin olmadı, başka bir şey mi yapmam lazım acaba?

1772807988773.png

1772807997882.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hocam save dosyaların içindekileri sildimde bir şey değişmedi niyeyse ne yapmam lazım anlamadım vallahi.
Steam'den dosya doğrula falan mı demem lazım acaba?

Eki Görüntüle 2671789

Eki Görüntüle 2671790

Eki Görüntüle 2671798

Böyle diyor.

İlginç sadece slot klasörünü bir değiştirmeye dener misiniz hocam eğer ID kaynaklı ise.

Düzenledim hocam.

Dosyayı doğru yere attım lakin anlamadım bende neden olmadı yapay zekada böyle dedi bilemedim. İllaki bir çözümü olması lazım hocam ya.

Belki dediği gibi ID kaynaklı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı